COMPUS DE
Monica Dona
27.9.2022
No items found.

SCHIMBUL DE ANVELOPE ESTE PROGRAMAT ÎN INTERVALUL 03 OCTOMBRIE– 25 NOIEMBRIE 2022

Schimbul de anvelope de iarnă cu cele de vară se va derula în intervalul 03 Octombrie – 25 Noiembrie 2022 în reteaua de service-uri CarCentric astfel:

  • pentru autovehiculele din București, operațiunile se vor desfășura în următoarea locație:
  • CarCentric Băneasa situat în B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr.6 (in incinta INMA); În vedere eficientizării și reducerii duratei procesului de înlocuire, vă informăm că este disponibil serviciul de programare online. Programarea trebuie efectuată cu cel putin 48 de ore înainte – pentru o dată/oră fixă agreate. În acest sens avem rugămintea să accesați link-ul de aici
  • utlizand numarul unic de callcenter 0310050101;
  • pentru autovehiculele locate în țară programările se vor face astfel prin apelarea numerelor de telefon din fișierul primit în informarea trimisă de consultanții Business Lease via tires@businesslease.ro. Programarea se va face pentru o dată fixă agreată.

!!! Mentiune importantă!

  • pentru localitatea TIMIȘOARA Rețeaua de parteneri a suferit modificări (vă rugăm să consultați Rețeaua de parteneri transmisă de reprezentanții Business Lease via tires@businesslease.ro). În situația în care mesajul nostru nu a ajuns la dvs., vă rugăm să ne contactați.
  • Unitatea din Chitila – Depozitul de Baterii Chitila nu se mai regăsește în Rețeaua de parteneri. În acest sens toate autovehiculele alocate acestei unități vor efectua schimbul în unitatea parteneră Carcentric.

Vă precizăm totodată că, procedura de schimb va fi următoarea:1. Utilizatorul va face programare pentru schimbarea anvelopelor;2. Utilizatorul se va prezenta la service conform programării; întârzierea față de ora programată cu mai mult de 10 minute poate duce la anularea programării – în cazul în care unitatea reparatoare este suprasolicitată; reprogramarea se va putea realiza în funcție de disponibilitatea service-ului pentru zilele următoare.3. După efectuarea schimbului, este absolut necesar ca utilizatorul să semneze următoarele documentele:

  1. fișa de execuție a schimbului de anvelope, document care conține: datele de contact ale utilizatorului, numărul de km la care s-a efectuat schimbul și lucrările efectuate;
  2. procesul verbal de predare-primire a anvelopelor de iarnă care conține: numărul, marca, profilul, dimensiunea și starea anvelopelor (uzură, eventualele defecte sau tăieturi).

Anvelopele de vară rămân obligatoriu în depozitarea unităților service pentru a fi evaluate, depozitate și/sau comandate altele noi în funcție de situația specifică.

Profităm de această ocazie, pentru a vă solicita sprijinul pentru respectarea perioadei de schimb menționate anterior. În acest fel vom putea eficientiza schimbul de anvelope și totodată vom evita aglomerația în unitățile service, situație specifică schimbului sezonier de anvelope din ultimele sezoane.

Pentru orice detalii, ne puteți contacta oricând prin Business Lease Service Line sau pe adresa de email tires@businesslease.ro.

Sursa foto: freepik.com

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.