BUSINESS LEASE

Sustenabilitate și e‑mobilitate

Descoperiți puterea transformatoare a Business Lease, pe măsură ce vă conducem flota către un viitor mai verde, mai sigur și mai eficient. Contactați-ne astăzi pentru a explora modul în care soluțiile noastre inovatoare pot ridica nevoile dvs. de mobilitate sau strategia de gestionare a flotei.

O ABORDARE HOLISTICĂ ASUPRA ELECTRIFICĂRII

Pe măsură ce lumea trece la o economie cu emisii reduse de carbon, înțelegem importanța reducerii emisiilor și a adoptării vehiculelor electrice (EV) ca soluție cheie. Serviciile noastre complete cuprind fiecare aspect al procesului de electrificare, de la selectarea vehiculelor și planificarea infrastructurii până la implementare și sprijin continuu pentru forme de transport mai puțin poluante. Aflați cum Business Lease poate face tranziția la autovehicule electrice fără probleme.

Aflați detalii

GO BETTER - O SUITĂ DE SOLUȚII PENTRU REDUCEREA EMISIILOR DE CO2 ALE FLOTELOR DVS.

În lumea de astăzi, companiile sunt supuse unei presiuni tot mai mari pentru a-și reduce amprenta de carbon și pentru a implementa practici de mobilitate durabile. Noua noastră suită de servicii de sustenabilitate GoBetter este concepută pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își reducă și să își compenseze impactul CO2 începând de astăzi. Aflați mai multe, care dintre soluțiile GoBetter este potrivită pentru dumneavoastră.

Aflați detalii

SAFE DRIVE POD - UN NOU STANDARD DE SIGURANȚĂ PENTRU FLOTE

Dispozitivul nostru telematic de ultimă generație, care nu se bazează pe GPS, utilizează senzori de ultimă generație și algoritmi inteligenți pentru a monitoriza comportamentul șoferului și oferă feedback în timp real acestuia, încurajându-l să adopte tehnici de conducere eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

SafeDrivePod este mai mult decât un simplu instrument de siguranță - este un catalizator pentru o schimbare pozitivă. Experimentați astăzi puterea transformatoare a SafeDrivePod. Descoperiți modul în care tehnologia noastră inovatoare poate spori siguranța flotei dumneavoastră, promovând în același timp o funcționare mai ecologică și mai durabilă.

CONTACTAŢI-NE

GO SHARE - GESTIONAREA DURABILĂ A FLOTEI

Recunoaștem preocupările și provocările care pot apărea din practicile tradiționale de gestionare a flotei. Ca răspuns, am dezvoltat o soluție cuprinzătoare de portal de conducere și aplicație mobilă care nu numai că abordează eficient aceste provocări, dar încorporează și sustenabilitatea în fiecare aspect.

Go Share se integrează perfect atât cu vehiculele deținute de Business Lease, cât și cu vehiculele deținute de clienți. Indiferent de componența sau de dimensiunea parcului dumneavoastră auto, Go Share se adaptează la cerințele dumneavoastră unice, asigurând o experiență personalizată și ușor de utilizat pentru fiecare utilizator.

CONTACTAŢI-NE

CUM VĂ PUTEM AJUTA?

Doriți să aflați ce beneficii vă pot aduce serviciile noastre?Vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de vânzări și să stabiliţi o întâlnire!

Valentin Vasile
Acquisition Team Manager