BUSINESS LEASE

CARIERĂ

Business Lease este parte a unei afaceri de familie, așa că trebuie să știți că, alăturându-vă nouă, deveniți parte din familia noastră, a pasionaților de mobilitate. Într-o lume a posibilităților care se schimbă rapid promisiunea noastră este un bun venit călduros alături de o echipă pregătită să schimbe viitorul. Credem cu tărie că oamenii noștri sunt cei care fac cu adevarat diferența și pentru aceasta vă vom pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a vă dezvolta abilitățile alături de noi. Vă veți găsi cu ușurință locul în echipa noastră dacă ați făcut  o pasiune pentru calitate, vă asumați responsabilitatea și sunteți dedicat construirii unor relații de calitate cu clienții și utilizatorii noștri. Mai mult… dacă vă place să lucrați în echipă, să vă îmbunătățiți constant abilitățile și să preluați inițiativa, veți face echipă excelentă cu noi.

În acest moment, nu avem niciun post vacant.

POSTURI VACANTE DE MUNCĂ

Sunteți la fel de pasionat de mobilitate cum suntem și noi? Dacă nu ați găsit niciun job care să vi se potrivească, vă recomandăm să ne transmiteți aplicația dumneavoastră direct la info@businesslease.ro Vă vom contacta pentru o discuție prietenoasă despre planuri comune, pentru a vă prezenta un job sau, poate, pentru a vă transmite că sunteți selectat pentru un rol deschis în cadrul Business Lease.
Doar managerul de resurse umane are acces la această adresă de e-mail. Vom folosi datele dumneavoastră de contact și CV-ul numai în procesul de selecție pentru rolul la care ați aplicat, în conformitate cu Regulamentul general al UE privind protecția datelor 2016/679. Pe lângă managerul de resurse umane, CV-ul dumneavoastră poate fi pus la dispoziția managerilor și oricăror alte persoane relevante, care se menționează să fie cei mai apropiați potențiali colegi.

Dacă nu avem în prezent un post deschis pe care să vi-l putem oferi, veți primi un e-mail de la noi în care vă vom informa despre acest lucru. În același timp, vă vom cere acordul pentru a vă păstra datele de contact pentru o perioadă de un an în cazul în care pe viitor va apărea o poziție potrivită și vă putem contacta înapoi.

Dacă decidem să vă invităm la un interviu, veți fi de acord personal cu utilizarea ulterioară/neutilizarea datelor dvs. Dacă nu sunteți de acord cu păstrarea datelor dvs. personale, acestea vor fi imediat șterse din sistemele noastre. De asemenea, vă puteți revoca oricând consimțământul pentru stocarea datelor.

CONTACTAŢI-NE

În cazul unor întrebări suplimentare, puteți contacta specialistul nostru HR.

Mihaela Dragomir
HR Specialist

CONTACTAȚI-NE

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.