BUSINESS LEASE

DESPRE NOI

Pasiune pentru mobilitate. Doar trei cuvinte, dar ele descriu cine suntem și misiunea noastră.

Mobilitatea nu înseamnă doar a merge dintr-un loc în altul. Pentru noi, este mult mai mult decât atât.

Mobilitatea înseamnă libertate de mișcare în toate aspectele vieții. Iar aceasta este ceva special pentru noi. Furnizarea de soluții care susțin mobilitatea oamenilor și a afacerilor este pasiunea noastră. Este forța noastră motrice. Este ceea ce ne conduce.

Oferim soluții de mobilitate în toată Europa pentru companii de toate tipurile și dimensiunile. Dar, deşi mașinile sunt coloana vertebrală a industriei noastre, credem că mobilitatea înseamnă mai mult decât atât. Suntem mândri de faptul că asigurăm acoperire internațională, dar știm, de asemenea, că succesul nostru vine din faptul că facem parte din comunitatea de afaceri locală. Înțelegem limba, cultura și obiceiurile fiecărei piețe în care ne aflăm.

Business Lease face parte din Grupul AutoBinck cu peste 100 de ani de istorie în poziţia de furnizor cheie pe piața europeană de servicii de mobilitate. Suntem o afacere de familie – Grupul AutoBinck este deținut în întregime de familia Lauret.

ACOPERIRE

IDENTITATEA NOASTRĂ

VISION

TO BE THE MOST CUSTOMER-CENTRIC MOBILITY MANAGEMENT COMPANY

MISSION

WE COMBINE PASSION, CARE & EXPERTISE TO DELIVER SUPERIOR MOBILITY SOLUTIONS.

OUR VALUES

WE CARE

WE TAKE OWNERSHIP

WESTRIVE FOR CONSTANT IMPROVEMENT

               WE DEMONSTRATE MUTUAL RESPECT AT ALL LEVELS

               WE GO ABOVE AND BEYOND: EVERYTHING FOR A SMILE

SUSTENABILITATE.

Pentru un viitor mai bun, sustenabilitatea ne ghidează în tot ceea ce facem.

Sustenabilitatea în industria auto este din ce în ce mai pregnant prezentă. Proiectul GoBetter cuprinde planul nostru legat de modul în care putem reduce amprenta de carbon a flotei și să creștem sănătatea și siguranța șoferilor noștri. Dorim să lucrăm îndeaproape cu părțile interesate pentru a aplica principii responsabile și soluții de mobilitate, cu respectarea planetei, oamenilor și societății noastre.

Aflați detalii

CSR

Sloganul nostru „Pasiune pentru mobilitate” nu reflectă doar abordarea noastră față de clienți. Pasiunea noastră a fost începutul unei perspective mult mai largi asupra lumii. În 2016 am pus bazele fundației „Because We Care” care îşi propune să sprijine cauze sociale și umanitare, cu accent pe mobilitate.

Whistleblowing

Whistleblowing, sau raportarea practicilor injuste, etice sau ilegale în companii, reprezintă un element cheie în asigurarea unui mediu de lucru etic și transparent. Are, de asemenea, beneficii semnificative sociale și economice, contribuind la prevenirea corupției și a altor forme de abuz. Le protejează oamenilor dreptul de a vorbi deschis a se teme de represalii.

ISTORIC

2019

Business Lease Group

Cea mai tânără dintre toate entitățile de Business Lease, Business Lease Group a fost înființată în 2019. Sediul central Business Lease este şi sediul echipei de management, care acoperă domeniile vânzări și marketing, finanțe și risc, operațiuni, TIC și Resurse Umane. Acesta oferă servicii sub formă de Servicii Partajate și Centre de Excelență. Membrii echipei sunt de diferite naționalități și au experiențe de lucru diferite, lucrând împreună pentru a sprijini piețele în construirea unor afaceri de succes și durabile. Chiar dacă sediul nostru central este în Praga, ne simțim ca acasă în fiecare țară în care sunt echipele noastre.

2014

România

Cea mai tânără companie din grupul nostru are sediul în București și a fost înființată în 2014. România este combinația perfectă dintre abordarea multinațională și spiritul antreprenorial românesc, o adevărată familie reunită prin pasiunea pentru lucrurile bine făcute.

2012

Internaţional

Echipa Business Lease International are misiunea de a atrage și a reține potențiali clienți internaționali și care caută o abordare internațională. O echipă mică, obiective mari și acoperire largă - Business Lease International asigură acoperire la nivel european prin partenerii internaționali.

2006

Ungaria

Filiala noastră din Ungaria este deschisă din 2006. Clienții și furnizorii noștri apreciază standardele înalte pe care le avem pentru munca noastră, echipa noastră implicată și deschiderea noastră față de inovație. Unitatea echipei este forța noastră cheie, fiecare poziție având rolul de a maximiza abilitățile și talentele fiecărui coleg.

2001

Polonia

Avem o casă în Polonia din 2001. Obiectivele noastre principale se învârt în jurul satisfacției clienților și îmbunătățirea calității serviciilor noastre. Nevoile clienților noștri reprezintă prioritatea noastră în fiecare zi și în fiecare situație.

1998

Slovacia

Furnizăm soluții de mobilitate în Slovacia din 1998. Suntem direct interesați să ne înțelegem clienții, angajații și furnizorii. Tratăm fiecare client cu același nivel de respect, indiferent că acestea sunt companii internaționale sau afaceri de familie.

1996

Republica Cehă

Mergând către 1996, când am deschis prima noastră filială în afara Țărilor de Jos. Am fost pionieri în multe proiecte și inovații, precum Service Line, care a fost de atunci lansată la nivel internațional. Lucrăm continuu pentru a ne perfecționa serviciile, pentru a crește satisfacția clienților noștri și a construi o relație win-win cu furnizorii noștri.

1989

Olanda

Business Lease și-a început activitatea în Olanda în 1989. Business Lease Netherlands a fost prima companie olandeză de leasing care a recunoscut calitatea ca fiind o condiție esențială pentru satisfacția clienților, având ca rezultat o certificare ISO 9001 în 1994.