Consultanţă auto

Aveţi nevoie de un instrument care să standardizeze toate condiţiile şi limitările de utilizare a autovehiculelor de serviciu. Vă putem ajuta atât cu elaborarea, cât şi cu evaluarea politicii dvs. curente de flote.

CONSULTANȚĂ POLITICA DE FLOTE

include ansamblul de reguli privind utilizarea maşinilor de serviciu. Acest document este atât un instrument destinat reducerii costurilor, ci şi o modalitate prin care compania îşi demonstrează capacitatea de a aplica un tratament corect tuturor angajaţilor.

Contactaţi-ne

CE ESTE politica DE FLOTE?

 • Flota de autovehicule reprezintă, în cadrul oricărei afaceri, una dintre componentele care implică riscuri şi costuri substanţiale, dar, în acelaşi timp, susţine şi motivaţia salariaţilor de a lucra în acea companie. Aşadar, pe lângă optimizarea TCO care reprezintă un element necesar în controlul cheltuielilor, companiile care deţin parcuri auto au nevoie şi de reguli clare de utilizare de către angajaţi a vehiculelor de serviciu. Acestea, odată stabilite şi reunite într-un document intern, alcătuiesc ceea ce se numeşte “politică auto”.

CE INCLUDE POLITICA DE FLOTE?

 • ELIGIBILITATE - condiţiile pe care angajaţii trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de o maşină de seviciu,

 • CATEGORIILE profesionale cărora li se aplică aceste criterii de eligibilitate. Distincţie clară între segmentele pentru care se aplică un tip de politică de tip white cars şi pentru care intervine politica de tip user chooser

 • LIMITĂRILE pe care compania le stabileşte în ceea ce priveşte utilizarea maşinilor de serviciu.

 • RESPONSABILITĂŢILE utilizatorilor atunci când utilizează maşinile de serviciu,

 • COMBUSTIBIL - Cum este utilizat acesta atunci când maşina este folosită în interes personal?

 • DAUNE ŞI ASIGURĂRI - Care este contribuţia angajaţilor pentru franşiză?

 • CURSURI DE INSTRUIRE - există o planificare a cursurilor de safe driving

 • Existenţa unei Politici Auto ajută orice companie să achiziţioneze controlat, uniform, eficient şi consecvent, astfel încât întreţinerea parcului auto şi reînnoirea acestuia să aducă plus-valoare şi să susţină activitatea de bază a companiei. În plus, prin faptul că aceasta asigură un cadru unitar care se aplică tuturor utilizatorilor, indiferent de rolul ocupat în organizaţie, creşte motivaţia şi loialitatea acestora faţă de brand.

beneficiaţi chiar acum de o evaluare a politicii de flote

 • Beneficiaţi GRATUIT de un Scan complet al Politicii de Flote, recomandări și soluții practice pentru optimizarea cheltuielilor cu flota proprie, comparații de TCO și acces la banchmark-ul Business Lease care să vă ofere o perspectivă solidă asupra industriei în care activaţi.

 • Completaţi chestionarul de preanaliză şi programaţi o discuție cu  un Fleet Solution Consultant nostru pentru a putea detalia pe marginea rezultatelor.

DORIŢI SĂ FIŢI CONTACTAT

CUM VĂ PUTEM AJUTA?

Doriți să aflați ce beneficii vă pot aduce serviciile noastre?Vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de vânzări și să stabiliţi o întâlnire!

Valentin Vasile
Acquisition Team Manager