BUSINESS LEASE

ELECTRIFICATION & EV‑MOBILITY

Pe măsură ce lumea face tranziția către energia durabilă, companiile iau din ce în ce mai mult în considerare electrificarea parcului auto. Această decizie poate oferi numeroase beneficii, cum ar fi reducerea costurilor de operare, îmbunătățirea amprentei ecologice a companiei și îmbunătățirea imaginii de brand.

PROVOCĂRI

Obiectivele de electrificare vin, de asemenea, cu numeroase provocări și incertitudini, cum ar fi: cum pot profita la maximum de legislațiile și subvențiile locale sau, cum pot găsi furnizorul potrivit de stații de încărcare și, cum le permit angajaților mei să aleagă vehiculul electric potrivit pentru a se adapta la nevoile noastre cheie de afaceri și la nevoile lor personale? Acestea sunt doar câteva exemple.

ECOSISTEM

Electrificarea flotelor este mult mai complexă decât simpla selectare a tipului de vehicul potrivit. Achiziționarea și exploatarea unui vehicul electric necesită un ecosistem complet de elemente.

Business Lease rezolvă toate aceste complexități cu propriul său Ecosistem E-mobility©, creând un punct unic pentru clienții care se pot bucura acum de o conducere fără probleme a vehiculelor electrice, având de-a face doar cu un singur furnizor.

Business Lease joacă un rol activ de fruntaș în tranziția (unor părți de) flote de la motoarele cu combustie la vehiculele electrice. Ca urmare, 8% din flota noastră este complet electrică, electrică cu prelungitor de autonomie sau hibridă plug-in.

CUM VĂ PUTEM AJUTA?

  • Vă putem ajuta să vă reduceți amprenta de CO2

  • Evaluați ce șoferi pot conduce autovehicule electrice

  • Evaluați ce tip de vehicul electric este potrivit pentru angajații dvs.

  • Vă ajută să determinați infrastructura de încărcare potrivită pentru flota și șoferii dumneavoastră și să înțelegeți diferitele tehnologii.

  • Prin intermediul ecosistemului nostru, vă punem la dispoziție partenerii și furnizorii potriviți atât pentru birouri, cât și pentru locuințele angajaților, în timp ce dumneavoastră puteți profita din plin de reducerile pe care le-am negociat pentru clienții noștri

  • Facturarea consolidată a tuturor cheltuielilor asociate cu taxarea (acasă, la birou, pe drum și altele)

  • Consultanță privind strategia de brand

  • Efectuați E-mobility QuickScan©, un instrument de consultanță care calculează în ce măsură flota dvs. poate fi electrificată, inclusiv defalcarea grupurilor motopropulsoare. Această scanare este inclusă în gestionarea standard a contului pus la dispoziția clienților noștri.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege nevoile și provocările unice și suntem întotdeauna gata să facem un efort suplimentar pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumiți de produsele și serviciile noastre.

CUM VĂ PUTEM AJUTA?

Doriți să aflați ce beneficii vă pot aduce serviciile noastre?Vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de vânzări și să stabiliţi o întâlnire!

Valentin Vasile
Acquisition Team Manager