BUSINESS LEASE

SERVICII DE SUSTENABILITATE

Căutați o modalitate ușoară și rapidă pentru a reduce emisiile de CO2 ale flotei companiei dvs.?

BUSINESS LEASE GO BETTER

O combinație de soluții menite să reducă instantaneu amprenta de carbon a flotei dvs.

Business Lease se angajează să își ajute clienții să reducă și să compenseze amprenta de carbon a parcului auto. Programul GoBetter! combină soluții eficiente pentru a vă ajuta să reduceți rapid emisiile flotei dvs. având la bază 3 piloni care integrează analiza datelor, instruirea șoferilor într-un stil de conducere conștient, bazat pe evaluare continuă și compensarea emisiilor de carbon.

Echipa noastră de experți , începe cu o analiză detaliată a parcului dumneavoastră auto actual și, în funcție pachetul ales, recomandă fie instruirea șoferilor, fie o soluție telematică non-GPS care oferă fiecărui șofer un feedback imediat asupra comportamentului său la volan. Pe baza soluției, estimăm reducerea de CO2 și compensăm diferența. Am încheiat un parteneriat cu Gold Standard pentru a vă oferi proiecte globale de încredere care reduc în mod direct impactul CO2 pentru a compensa restul emisiilor de carbon din flota dumneavoastră.

ANALIZA AMPRENTEI DE CO2

Vom analiza în detaliu fiecare aspect al flotei dvs. curente, evaluând cu atenție consumul de combustibil și comportamentul de conducere. Raportul nostru de evaluare, mai mult decât o simplă colecție de date, va oferi o foaie de parcurs către sustenabilitate. Acesta va prezenta un plan detaliat, adaptat specific la nevoile flotei dvs., cu recomandări și strategii practice pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate.

doresc să aflu detalii

INSTRUIRE PENTRU TOȚI utilizatorii

Instruiți utilizatorii cu privire la tehnicile și abilitățile menite să îi ajute să evite accidentele, să conducă în siguranță și să facă economii.

Fiecare șofer va beneficia de o evaluare personalizată și va avea oportunitatea de a participa la cursuri de conducere defensivă pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Aceste măsuri vor conduce la o reducere a consumului de combustibil cu până la 20%, la o siguranță rutieră sporită și la un comportament mai responsabil al șoferilor, având ca rezultat final o diminuare a emisiilor de CO2.

doresc să aflu detalii

FEEDBACK INSTANTANEU

Prin soluția noastră telematică de ultimă generație, șoferii primesc feedback instantaneu și în timp real despre propriul comportament la volan, fapt care le permite să facă ajustări imediate și să devină mai ecologici pe șosea. Furnizând date relevante și informații utile, sistemul nostru telematic este un instrument puternic pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și reducerea emisiilor de CO2.

Unul dintre avantajele majore ale soluțiilor noastre telematice este că acestea nu se bazează pe GPS, garantând astfel confidențialitate totală pentru șoferi.

doresc să aflu detalii

ÎNTÂI REDUCEȚI, APOI COMPENSAȚI.

Am stabilit parteneriate solide cu organizații de renume dedicate sustenabilității mediului, oferindu-vă soluții eficiente pentru a atinge obiectivul de zero emisii de carbon pentru parcul auto. Prin aceste parteneriate, putem achiziționa credite de carbon de înaltă calitate din diverse proiecte globale, permițându-vă să compensați eficient emisiile de carbon rămase ale flotei dumneavoastră.

doresc să aflu detalii

CONTACT

LĂSAȚI-NE DATELE DVS. PENTRU A VĂ CONTACTA
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.