COMPUS DE
Monica Dona
11.6.2022
No items found.

Mașinile second-hand cu garanție pot oferi experiența unui autoturism nou: De ce trebuie să ții cont în pragul unei achiziții?

mașini second-hand cu garanție

Mașinile second hand reprezintă alegerea rentabilă a șoferilor care urmăresc un model cât mai atractiv la cel mai bun raport calitate-preț. Deși piața mașinilor second-hand este extrem de extinsă și propune numeroase modele de autoturisme care atrag privirile, alegerea trebuie să vină la pachet cu un furnizor serios, specificații care țin pasul cu prezentul și garanția unei masini care a fost intretinuta corect si care nu a suferit accidente ascunse. Pentru a beneficia de siguranță și calitate, dar și de costuri reduse în viitor, garanția auto second-hand pe o perioadă extinsă reprezintă cel mai bun aliat în pragul achiziției.

Nou sau second hand? Această dilemă poate urmări mulți șoferi, dar în rândurile următoare vei găsi specificațiile și comparațiile de care ai nevoie pentru a face o alegere potrivită. Vânzările de mașini second-hand se bucură de o creștere in ultima perioada, iar modelele oferite în prezent pot concura ușor cu cele mai noi apariții prin performanța oferită. Chiar dacă bugetul îți permite un autoturism nou, este bine de știut că furnizorii de încredere oferă o gamă de autoturisme second-hand de o calitate înaltă, cu un istoric ușor de verificat și modele care nu depășesc 5 ani, iar garanția care însoțește aceste autoturisme te scapă de griji în viitor. Un alt aspect de care poți ține cont când îți propui să achiziționezi o nouă mașină este deprecierea. În cazul mașinilor second-hand, situația este clară, însă un nou model în care investești sume mari se poate deprecia în câteva luni sau chiar săptămâni, deoarece industria auto se află într-o continuă evoluție.

Cuprins:

Mașini second-hand cu garanție sau autoturisme noi?

Second-hand nu înseamnă mai puțin atractiv sau performant. Prin selecția de autoturisme second hand care nu depășesc 5 ani, șoferii care doresc să se orienteze spre o nouă achiziție se bucură de o varietate de modele performante, de ultimă generație, la un preț mult mai bun.

Prin gamele de autoturisme de calitate superioară, zona mașinilor second hand satisface criteriul performanței și pune la dispoziția șoferilor autoturisme care se pliază pe numeroase nevoi și preferințe. Pentru a beneficia de o experiență similară celei oferite de conducerea unui autoturism nou, este nevoie de alegerea unui furnizor care oferă toate detaliile despre istoricul autoturismului. Un autoturism second-hand poate trece drept unul nou daca nu prezinta urme de uzură, are un număr redus de kilometri, bifează specificațiile de ultimă generație și vine însoțit de o garanție auto second-hand extinsă.

În privința avantajelor, mașinile second hand, spre deosebire de autoturismele noi, sunt mult mai prietenoase cu bugetul. Cum o mașină second-hand poate ajunge chiar și la jumătate din valoarea versiunii noi, costurile pentru un vehicul second-hand pot fi acoperite mult mai repede și ușor. Dacă în cazul unui autoturism nou majoritatea conducătorilor optează pentru credite ale căror rate se pot prelungi pe o perioadă îndelungată, o mașină second-hand vine cu un preț mult mai avantajos, scapă șoferii de ratele costisitoare și dobanzile mari, iar costurile pot fi acoperite mult mai repede.

Un alt aspect esențial în favoarea autoturismelor second-hand are în vedere deprecierea mașinilor în timp. Spre deosebire de achiziționarea unui imobil a cărui valoare va crește în timp, în cazul autoturismelor, valoarea scade drastic. Industria auto este extrem de competitivă, anual sunt lansate noi și noi modele care ajung să le eclipseze pe cele vechi, valoarea autoturismului nou scade, iar vânzările sunt în detrimentul șoferilor. Valoarea unui nou model cumpărat acum scade în ani, luni sau chiar în câteva săptămâni, iar diferența nu poate fi acoperită de nimeni, așadar modelele second-hand sunt mult mai rentabile în contextul deprecierii și nu numai.

mașini second-hand cu garanție2

Autoturisme second-hand cu garanție: Ce specificații trebuie să bifeze un autoturism second-hand de calitate?

Un istoric care poate fi verificat cu ușurință prezintă o importanță majoră atunci când vrei să te orientezi spre o mașină second hand. Istoricul de service îți oferă detalii esențiale despre reparații și asigură alegerea unui model centrat pe siguranță, de o calitate superioară. Cum siguranța la volan reprezintă prioritatea oricărui șofer, este nevoie de o atenție sporită asupra istoricului unei mașini. Alegerea unei mașini second-hand implică alegerea unui furnizor de calitate care prezintă toate informațiile importante și oferă modele sigure, fără defecte care pot pune în pericol siguranța conducătorilor.

Un alt aspect de care trebuie sa ții cont este numărul de kilometri. Un furnizor serios va oferi toate detaliile despre kilometraj și va furniza o gamă de produse diversa tinand cont de nevoile fiecarui client. Este bine de știut că pe piața mașinilor second-hand există și practici frauduloase prin care unii jucători modifică kilometrajul vehiculelor, așadar, pentru a te feri de practicile ilicite, trebuie să te orientezi întotdeauna spre furnizori autorizați care oferă transparență, servicii de calitate superioară și se bucură de recenzii pozitive din partea cumpărătorilor.

mașini second-hand cu garanție

În achiziționarea autoturismelor second-hand este indicată orientarea spre un furnizori care oferă asistență și o abordare personalizată. Prin consultarea unui specialist, poți identifica mai ușor autoturismul care se pliază pe nevoile tale, deoarece un expert te poate ghida mult mai ușor spre cel mai bun raport calitate-preț, ținând cont de bugetul tău. Printr-o asistență personalizată, alegerea este simplificată, iar dacă ești în căutarea soluțiilor de finanțare, un specialist poate propune atât oferte destinate persoanelor fizice, cât și soluții extrem de avantajoase pentru companie.

Acestea fiind spuse, alegerea autoturismelor second-hand care bifează siguranța, confortul și specificațiile care țin pasul cu prezentul, poate fi extrem de facilă în compania unui furnizor de încredere. Alegerea unui autoturism second-hand poate fi și un fiasco când furnizorii oferă servicii și produse îndoielnice supuse unor practici ilicite precum schimbarea kilometrajului. Siguranța este primordială, iar furnizorii de încredere o oferă din plin prin gamele de autoturisme care bifează confortul, performanța și o experiență care poate egala experiența conferită de un autoturism nou.

Sursa foto: Unsplash.com.

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.