COMPUS DE
Monica Dona
26.10.2022
No items found.

Mașini pentru începători: sfaturi utile și sugestii de automobile potrivite pentru șoferii fără experiență din flota ta

Mașini pentru începători

Antreprenorii care și-au stabilit ca obiectiv mărirea flotei cu câteva mașini potrivite pentru persoanele tinere sau pentru cei fără experiență la volan, din echipa lor, trebuie să țină cont de necesitățile lor, dar și de dotările pe care ar trebui să le aibă, în mod normal, automobilul sau automobilele respective.Acest articol conține câteva sfaturi utile în ceea ce privește decizia de a achiziția un nou autoturism, dar și câteva sugestii de mașini potrivite pentru angajații care au mai puțină experiență la volan.Cuprins:

1. Mașini pentru începători: sfaturi utile pentru șoferii fără experiență la volan

Cum ar trebui să fie mașina perfectă pentru șoferii noi? Cel mai probabil, o mare parte dintre persoanele care tocmai au trecut examenul de condus și au obținutul permisul auto își pun această întrebare, însă nu sunt singurele. Oamenii de afaceri care trebuie să cumpere un autoturism pentru angajații aflați în situația respectivă, sunt, probabil, la fel de interesați să afle răspunsul la această întrebare. Pentru a nu întâmpina probleme în procesul de transport, automobilul trebuie să fie cât mai ușor de condus, să aibă un nivel ridicat de siguranță, să fie eficient din punct de vedere al combustibilului, iar lista poate continua.Misiunea de a alege un anumit număr de mașini bune pentru începători nu este deloc una ușoară, deoarece e necesar ca, în calitate de antreprenor, să analizezi mult mai bine opțiunile existente. Însă, acest demers se poate finaliza rapid dacă iei în calcul toate criteriile enumerate anterior și dacă ai la dispoziție o ofertă bogată din care să alegi.

2. Sugestii de mașini pentru începători: care sunt cele mai potrivite modele și mărci?

Cu toate că, în clipa de față, există o mulțime de mărci de automobile pe piață, nu toate sunt recomandate pentru începători. Din acest motiv, a fost concepută o listă de mașini de excepție pentru șoferii tineri sau fără experiență la volan. Iată câteva modele și mărci de automobile excelente pentru cei care recent au început să simtă plăcerea condusului:

 • Volkswagen Polo;
 • Hyundai i10;
 • Honda Fit;
 • Fiat Panda și Fiat 500;
 • Dacia Sandero;
 • Toyota Aygo X și Toyota Auris.

Exemplele de automobile enumerate au fost alese pe baza criteriilor menționate la începutul articolului. Totodată, se poate afirma faptul că aceste mașini sunt bune pentru începători, iar riscul ca șoferii fără experiență să întâmpine dificultăți în trafic este mult mai mic. Desigur, pe lângă acestea, mai există și alte automobile grozave pentru categoria respectivă de persoane.

Mașini pentru începători 2

În mod ideal, pentru a face alegerea corectă, ar trebui să evaluezi fiecare opțiune în parte, inclusiv modelul și marca mașinilor pentru începători pe care vrei să le achiziționezi.

3. Mașini bune pentru începători - automobile noi sau second-hand?

În majoritatea cazurilor, persoanele neexperimentate din acest punct de vedere preferă să achiziționeze o mașină second-hand în detrimentul unui model mai nou, din următorul motiv: este mai ușor să o obțină datorită prețului mai mic. Totuși, înainte de a lua decizia finală, trebuie să știi avantajele achiziționării un vehicul nou business lease de la Cars and Care. Acestea sunt următoarele:

 • Suntem primul și singurul proprietar pe întreaga perioada de leasing operațional;
 • Istoricul de service și incidentele pot fi ușor verificate, datorită faptului că sunt înregistrate în sistemul intern de raportare;
 • Oferim garanții 100% cu privire la numărul de kilometri de la bord;
 • Fiindcă deținem peste 3000 de vehicule, putem facilita accesul la soluții de finanțare avantajoase.

În cazul în care dorești să achiziționezi o mașină de la o firmă care furnizează servicii de vânzări auto, așa cum este Cars and Care, este esențial să iei în considerare toate particularitățile unei mașini, mai exact:

 • Marca;
 • Modelul;
 • Caroseria;
 • Combustibilul;
 • Tipul de tracțiune;
 • Transmisia;
 • Prețul;
 • Rulajul;
 • Anul fabricației.

În concluzie, dacă dorești să achiziționezi un anumit număr de mașini bune pentru începătorii din flota ta, mai precis pentru persoanele tinere sau fără experiență la volan, este esențial să ții cont de sfaturile și sugestile menționate în rândurile de mai sus, pentru ca cei care recent au început să se bucure de experiența condusului să nu întâmpine probleme în procesul de transport.Sursă foto: Pexels.com.

Lasă-ne să te contactăm

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.