COMPUS DE
Monica Dona
3.7.2022
No items found.

Managementul Flotei

Atât antreprenorii aflați la început de drum, cât și companiile cu experiență se confruntă cu numeroase responsabilități. De aceea, managementul flotei auto poate fi soluția ideală pentru un business care are nevoie de mobilitate pentru a funcționa. Prin externalizarea acestor servicii, tu și angajații tăi vă veți putea concentra exclusiv asupra creșterii afacerii.

Managementul flotei auto - dedicat companiilor de succes

Un om de afaceri inteligent știe că timpul este una dintre cele mai valoroase resurse pe care le are la dispoziție. Astfel, compania noastră vine în întâmpinarea nevoilor tale de a gestiona flota auto. Deoarece punem preț pe flexibilitate, serviciul este unul ce poate fi personalizat în funcție de necesitățile tale, de numărul de kilometri parcurși și de durata contractului. Tu te ocupi de finanțare, iar specialiștii businessbunsinesslease.ro preiau toate responsabilitățile privind administrarea autoturismelor. Așadar, în afară de plata mașinilor, nu va trebuie să-ți mai consumi timpul cu sarcinile asociate întreținerii flotei.În momentul în care specialiștii noștri preiau administrarea mașinilor, ei se vor ocupa de o multitudine de aspecte. Vor obține și vor reînnoi asigurarea RCA/CASCO de câte ori este nevoie. Vor efectua reviziile tehnice periodice și vor administra carburantul. Tu și angajații tăi veți fi scutiți și de schimbarea anvelopelor, o sarcină obligatorie și care consumă mult timp, sau de verificarea stării ștergătoarelor, a iluminării interioare și exterioare. În cazul în care este necesară schimbarea unei piese auto, nu va trebui să pierzi timp cu achiziția și înlocuirea acesteia.Un beneficiu esențial al acestui serviciu este acordarea asistenței rutiere. Vei primi suport din partea echipei noastre în cazul unui accident auto. Dacă un autoturism devine indisponibil din varii motive, precum daune sau defecțiuni, businesslease.ro îți pune la dispoziție un autovehicul de înlocuire.

Managementul flotei auto - o soluție eficientă de întreținere a mașinilor

Odată cu preluarea tuturor sarcinilor de gestionare a flotei auto, specialiștii noștri se ocupă și de crearea unor rapoarte structurate despre tot ce presupune procesul de administrare. În acest fel, serviciul nostru permite companiilor să reducă sau chiar să elimine riscurile care apar odată cu investițiile legate de autoturismele respective. Astfel, eficiența este îmbunătățită, iar productivitatea crește. În același timp, costurile aferente transportului și personalului vor scădea, cu până la 30%.Monitorizarea flotei este realizată prin sistemul de poziționare global (GPS) și presupune instalarea unor echipamente care permit înregistrarea și determinarea parametrilor vehiculului pe care sunt montate. Astfel, sunt furnizate date importante despre starea autoturismului.De asemenea, vei primi un registru de evidență a fiecărei mașini. Toate acestea, alături de rapoartele legate de costuri, revizii, diverse intervenții și combustibil permit eficientizarea consumului de carburant, planificarea inteligentă a traseelor și altele. Compania ta își va putea îmbunătăți performanța, iar tu vei avea acces la evidența accidentelor și la foile de parcurs ale autovehiculelor.Tot în scopul optimizării timpului investit, poți opta pentru plata lunară fixă a acestor servicii sau pentru refacturarea integrală, la care se adaugă un comision de administrare. Alege varianta potrivită pentru tine și afacerea ta!

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.