COMPUS DE
Monica Dona
21.11.2022
No items found.

Garanție auto rulate

Lunar se returnează la sursă un număr mare de autovehicule care încheie perioada de leasing operațional. Acestea sunt introduse în circuitul de revânzare. Dacă ai nevoie de o mașină nouă, dar nu dispui de suma necesară pentru achiziționarea uneia nou-nouțe, cea mai bună variantă este să cumperi una second hand. Cele mai bune surse sunt cele verificate, de încredere, care îți oferă garanții reale.Cuprins

Garanție auto rulate – avantajele alegerii unei companii de încredere

Dacă te gândești să achiziționezi o mașină ieșită din leasing-ul operațional direct din parcul auto, iată care sunt principalele avantaje:

 • numărul de kilometri afișat este în mod sigur cel real;
 • mașina a avut un singur proprietar înainte de tine;
 • pentru fiecare autovehicul, vei avea acces la istoricul de service auto și eventualele incidente;
 • mașinile nu sunt, în general, mai vechi de 3-4 ani și nu depășesc 5 ani;
 • vei putea beneficia de servicii de întreținere și reparații furnizate de rețeaua de service-uri agreată de compania care vinde;
 • compania îți poate facilita și finanțarea, prin intermediul partenerilor care oferă credite avantajoase, personalizate în funcție de client.Auto rulate cu garanție de cumpăratCând optezi pentru un furnizor de încredere, așa cum este Cars and Care, ai garanția că vei avea acces la cele mai bune mașini, cu istoric de service și mentenanță înregistrate, dar și număr real de kilometri. În plus, ai numeroase beneficii, precum posibilitatea să faci un test drive și să verifici autovehiculul la un service ales de tine. Contractele de vânzare-cumpărare sunt ușor de încheiat, ca persoană fizică poți achiziționa una sau mai multe mașini doar cu cartea de identitate, iar ca persoană juridică, ai nevoie doar de certificatul de înregistrare a firmei.De la data la care ai achitat, între 8 si 10 zile zile se va face transferul de proprietate și vei primi toate actele necesare. Opțional, poți beneficia și de înmatricularea autovehiculului prin intermediul partenerilor Cars and Care Business Lease. Pentru aceasta, va fi nevoie să întocmești o procură notarială (în cazul persoanelor fizice), astfel încât aceștia să poată face demersurile legale necesare. Toată această procedură de înmatriculare nu va depăși 5 zile.
 • Mașini second hand cu garanție de închiriat
 • Mulți proprietari de firme preferă varianta închirierii de autovehicule, în locul cumpărării acestora. Această opțiune depinde foarte mult și de specificul afacerii. Spre exemplu, în agricultură sunt doar câteva luni pe an în care este nevoie de un autovehicul pentru transportul produselor. Precum în cazul achiziționării, închirierea de la o firmă specializată oferă anumite garanții. Astfel, vei fi al curent cu istoricul de utilizare a mașinii în prealabil, poți fi sigur că mașina a beneficiat de reviziile și inspecțiile periodice necesare, că este bine întreținută și îngrijită și că o vei putea utiliza în condiții de siguranță.Astfel, o firmă care optează pentru închirierea unei mașini va avea de achitat o taxă lunară, pentru o perioadă care poate fi chiar și de un an sau mai mult. Costurile vor fi stabilite în funcție de tipul de autovehicul și de numărul de kilometri parcurși. Pe toată perioada închirierii, firmei care închiriază mașina îi revin următoarele sarcini: asigurări, impozite, reparații, întreținere.Plata nu va fi solicitată anticipat, dar vei depune o sumă reprezentând o garanție returnabilă. Cele mai multe firme de la care poți închiria mașini oferă și asistență rutieră permanentă.
 • 2. Mașini rulate second hand: la ce să fii atent atunci când cumperi un autoturism
 • Atunci când te-ai decis să cumperi o mașină rulată second hand, indiferent pentru ce tip de achiziție optezi, trebuie să te asiguri că este bine verificată și să acorzi mare atenție următoarelor detalii:
 • dacă a suferit daune și ce tip;
 • dacă are sau nu garanție extinsă;
 • istoricul reparațiilor, eventual al înlocuirii de piese;
 • semne de uzură, care ar putea indica modificarea kilometrajului real;
 • dotările;
 • tipul de motorizare;
 • transmisia;
 • informații despre utilizatorul anterior al mașinii și tipul de transport pentru care a fost utilizată.
Garanție auto rulate

Așadar, ținând cont de posibilitățile și necesitățile tale, dacă ai nevoie de o mașină pentru uz personal sau pentru business-ul tău, poți apela cu încredere la companiile de specialitate. Avantajele sunt incomparabil mai multe, față de cumpărarea sau închirierea din surse mai puțin verificabile.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre garanția la autoturisme rulate

1. Ce trebuie să ai în vedere atunci când achiziționezi un autoturism rulat?Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere la achiziționarea unui autoturism rulat este garanția numărului real de kilometri. Dacă apelezi la o firmă de încredere, care îți pune la dispoziție autoturisme cu un unic proprietar, vei avea garanția că asupra mașinii nu s-au realizat modificări în ceea ce privește numărul de kilometri sau istoricul de service. 2. Câți ani garanție au autoturismele second-hand? Cars and Care îți pune la dispoziție o garanție extinsă de până la 5 ani. 3. De ce acte ai nevoie pentru a cumpăra un autoturism second-hand? Pentru persoanele fizice, este nevoie de cartea de identitate. În cazul persoanelor juridice, vei avea nevoie de actul de înmatriculare al firmei.

Lasă-ne să te contactăm

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.