COMPUS DE
Monica Dona
19.3.2020
No items found.

FURNIZAREA SERVICIILOR BUSINESS LEASE ÎN CONTEXTUL ACTUAL

Actualizare 07.04.2020SERVICII DOOR-TO-DOORAvand in vedere situatia curentă si provocarile intampinate in furnizarea serviciilor door-to-door a fost luata decizia suspendarii acestora pana la noi masuri.Prioritate noastra ramane sanatatea angajatilor, partenerilor si a clientilor nostri. Contextul acestui demers are in vedere faptul ca serviciul nu poate fi justificat ca fiind esential sau urgent, iar deplasarea in acest sens este in afara coordonatelor stabilite prin Ordonantele Militare in vigoare si, in consecinta, pasibila de amenda.Va asiguram, insa, ca imediat ce situatia o va permite vom relua activitatea door-to-door.Multumim.Echipa Business Lease RomaniaActualizare comunicare 25.03.2020Situația curentă afectează numeroase țări și arii economice. Industria automotive este extrem de afectată de oprirea livrărilor din Asia, precum și de închiderea fabricilor în Europa și a unor reprezentanțe auto la nivel local.Birourile de înmatriculare și-au redus activitatea sau au fost complet închise.Ca urmare, situația și termenele de livrare pentru noile livrări de autoturisme sunt dificil de anticipat. Încercăm să oferim soluții cutile pentru gestionarea eficientă a acestei situații:

  • Având în vedere perioada mare pentru înregistrarea mașinilor în Municipiul București, oferim ca alternativă posibilitatea înmatriculării noilor vehicule în Județul Ilfov.
  • Extinderea contractului pentru mașinile din flotă: oferim clienților noștri al căror contract se încheie posibilitatea de a extinde contractul curent și de a utiliza în continuare mașinile alocate. Vă rugăm să nu ezitați să discutați și să agreați cu Account Managerul dvs. toate aceste detalii.
  • Oferta de Închiriere: pentru clienții care trebuie să își schimbe mașina aflată în leasing, oferim posibilitatea închirierii unui autovehicul din flota noastră de Rent.

Vă rugăm să contactați Account Managerul pentru informații detaliate. Se va bucura cu siguranță să discute și să vă ofere soluții potrivite pentru flota dumneavoastră auto.Vă mulțumim pentru disponibilitate și avem încredere că împreună vom putea gestiona eficient situația curentă.Echipa Business LeaseComunicare 19.03.2020La Business Lease înțelegem și susținem măsurile luate în prezent de guvernul român pentru a reduce răspândirea COVID-19. Încercăm în același timp să menținem furnizarea serviciilor de mobilitate în cele mai bune condiții pentru dvs. și pentru flota dvs.Urmărim valorile companiei noastre și înțelegem cât de importantă este menținerea mobilității la capacitate maximă pentru toți clienții și utilizatorii noștri.Mai jos veți găsi informații actualizate despre serviciile noastre:

  • Servicii care țin de buna funcționare a autovehiculelor dvs.: toate serviciile necesare pentru asigurarea bunei funcționări a autovehiculelor sunt disponibile, cu excepția celor închise de guvern.
  • Asistența rutieră: se desfășoară fără restricții
  • Predarea autovehiculelor noi: Având în vedere că mai multe companii au anunțat oprirea producției, anticipăm întârzieri în comenzile nou plasate. Actualizăm însă constant informările de pe site-ul nostru. Vă rugăm să ne urmăriți. Pentru situații urgente găsim însă soluții apelând la autovehicule aflate pe stoc sau în așteptare.
  • Returnarea autovehiculelor: Programul pentru returnarea vehiculelor este între 9:30-16:00. Returnarea se va face doar cu programare prealabilă la numărul de telefon 0726.301.414 Cristian Schweitzer sau email: c.schweitzer@businesslease.ro și 0727.727.058 Marius Mușat email: m.musat@businesslease.ro Vă rugăm să returnați vehiculele curate atât la interior, cât și la exterior.
  • Închiriere auto: Programul pentru închirierea vehiculelor este între 9:30-16:00. Închirierea se va face doar cu programare prealabilă la numărul de telefon 0726.301.414 Cristian Schweitzer sau email: c.schweitzer@businesslease.ro. Având în vedere condițiile speciale de utilizare a vehiculelor în contextul COVID, perioada minimă de închiriere este de 7 zile.
  • Comercial: Vă rugăm să nu ezitați să contactați departamentul comercial pentru orice solicitare. Activitatea departamentului nu este restricționată decât în privința întâlnirilor față în față.
  • Administrativ: Colegii noștri lucrează parțial remote. Suntem în măsură să vă furnizăm însă toate datele, rapoartele șau documentele necesare.
  • Auto Market: Parcul Auto este deschis între 9:30-16:00. Vizitele sunt permise însă doar în baza programării prealabile la numărul de telefon 0726.301.414 Cristian Schweitzer sau email: c.schweitzer@businesslease.roși 0727.727.058 Marius Musat email: m.musat@businesslease.ro

Vă rugăm să contactați Account Managerul Business Lease în cazul în care sunt necesare informații suplimentare. Pentru orice informații privind funcționarea Business Lease Automarket, vă rugăm să consultați site-ul nostru automarket.businesslease.roVă mulțumim pentru cooperare și credem că împreună vom gestiona eficient situația curentă.Cu drag,Echipa Business LeasePhoto credit https://www.freepik.com/free-photos-vectors/hand

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.