COMPUS DE
Monica Dona
19.1.2022
No items found.

De ce trebuie să efectuezi o verificare auto înainte de cumpărare?

Sursa foto: Pixabay.com

Achiziționarea unui autoturism este un proces care necesită, în primul rând, o informare temeinică. De asemenea, este necesar să acorzi o atenție sporită detaliilor, pentru a avea siguranța că faci cea mai bună alegere pentru a-ți acoperi nevoile. În special în cazul mașinilor second hand, trebuie să te asiguri că investești într-un autoturism despre care știi totul. Vechimea și eventualul istoric al accidentelor sunt detalii foarte importante.

Pentru a putea descoperi care este trecutul mașinii pe care vrei să o cumperi, ai nevoie de o verificare auto înainte de cumpărare. Acest proces este derulat cu mult mai mare ușurință, atunci când achiziționezi autoturisme de la surse de încredere, așa cum este Automarket.businesslease.ro. În cele ce urmează, vei putea afla care sunt beneficiile pe care le câștigi atunci când recurgi la verificarea mașinii înainte de cumpărare.

Cuprins

Verificare auto înainte de cumpărare - De unde să cumperi o mașină în siguranță?

Achiziția unei mașini, nouă sau second hand, este un proces care trebuie desfășurat cu foarte multă atenție. Motivul principal constă în faptul că orice autoturism cumpărat presupune un efort financiar considerabil. Dacă vrei să te asiguri că plătești o sumă corectă, pentru o mașină de calitate, este necesar să identifici un magazin sigur și care îți oferă servicii de vânzări auto second hand în condiții de transparență totală.

În cazul în care alegi să cumperi o mașină în leasing operațional, de la Automarket.businesslease.ro, vei primi suport cu privire la posibilitățile de finanțare auto. De asemenea, beneficiezi și de avantaje precum:

  • ești primul proprietar al autoturismului;
  • mașina are o vechime medie de maximum 4 ani;
  • întreținerea a fost efectuată într-o rețea proprie de service-uri;
  • ai acces la istoricul de service al mașinii;

Îndeosebi ultima parte este foarte importantă, deoarece de fiecare dată trebuie să efectuezi o verificare auto înainte de cumpărare. În continuare, vei afla de ce această etapă este atât de importantă și cum te ajută să ai siguranța că investești într-o mașină pe care să te poți baza cu adevărat.

Ce implică o verificare auto înainte de cumpărare?

Indiferent de unde decizi să achiziționezi un autoturism, de fiecare dată ai nevoie de o verificare a mașinii înainte de cumpărare. Orice autovehicul care a fost rulat, chiar și pentru foarte puțin timp, necesită atenția ta. Iată tot ce trebuie să afli, pentru ca verificarea să fie una completă și detaliată:

  • Istoricul reparațiilor - în cazul unui vehicul second hand, trebuie să știi dacă mașina a suferit daune, de-a lungul existenței sale. Este necesar să verifici ce componente au fost afectate și cum au fost înlocuite;
  • Rulajul real - daca efectuezi o verificare auto in vederea cumpărării, trebuie să apelezi la un expert care să identifice foarte bine urmele de uzură. Acestea îți pot indica eventuala modificare a rulajului;
  • Informații tehnice detaliate - în această categorie se încadrează informațiile legate de motorizare, transmisie și nivelul de echipare. Acestea îți vor crea o imagine clară asupra performanțelor pe care le poate oferi atât o mașină nouă, cât și una second hand;
  • Istoricul de utilizare - la fel ca istoricul reparațiilor și trecutul autoturismului din punct de vedere al utilizării trebuie să îți fie cunoscut. Dacă mașina pe care o cumperi a rulat în condiții dificile, ea este mai supusă riscurilor decât una utilizată în circumstanțe normale.
  • Existența garanției - orice produs cumpărat la mâna a doua este supus unor riscuri mai mari decât varianta sa nouă. Tocmai de aceea, importanța garanției crește, iar tu trebuie să te asiguri că beneficiezi de termeni convenabili, înainte de a face o achiziție.

O verificare auto înainte de cumpărare este mult mai ușor de efectuat dacă decizi să îți achiziționezi mașina de la un magazin de încredere. Automarket.businesslease.ro îți oferă servicii de verificare istoric, în așa fel încât să beneficiezi de toate informațiile esențiale ale unui autoturism, înainte de a-l cumpăra.

Avantajul autoturismelor în regim Business Lease, returnate la final de contract, este că ele oferă mai multe garanții și mai multă transparență. O astfel de mașină a avut un singur proprietar, a beneficiat de reparații în service-uri profesionale, autorizate și oferă informații veridice cu privire la numărul de kilometri.

Așadar, dacă vrei să fii sigur că investești într-un autoturism de calitate, pe care să te poți baza pentru mult timp, trebuie să recurgi la verificare auto în vederea cumpărării în cele mai bune condiții. Apelează la serviciile unor firme experimentate, care să îți ofere siguranța unei achiziții transparente.

Întrebări și răspunsuri frecvente

Pentru că achiziționarea unui autoturism este întotdeauna un proces care te pune în fața unor provocări, iată o serie de întrebări frecvente pe care le au șoferii, precum și răspunsurile aferente acestora:

1. Care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl analizez, înainte de a cumpăra o mașină second hand?

În mod clar, o mașină second hand presupune analize mai detaliate decât una nouă, la care ai putea fi interesat doar de caracteristicile tehnice. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl analizezi la o mașină SH este siguranța pe care o poate garanta. În acest sens, trebuie să verifici istoricul incidentelor.

2. Cine te poate ajuta cu o verificare auto înainte de cumpărare?

Depinde de la cine alegi să cumperi. Dacă iei decizia de a colabora cu o companie specializată. aceasta se va ocupa de tot procesul de verificare.

3. Ce ar trebui să prioritizez la o mașină?

Și din acest punct de vedere, siguranța este prioritară. Mașina este, în definitiv, un mijloc de transport. Chiar dacă pui preț pe condiții, este esențial să prioritizezi calitatea autoturismului și capacitatea de a te transporta în siguranță.

4. Ar trebui să achiziționezi mașini SH, aflate la fnalul contractului de leasing operațional?

Acest tip de autoturisme sunt bine întreținute, cu un istoric transparent și un cost convenabil. Dacă bugetul îți permite, cu siguranță ele reprezintă o soluție excelentă.

5. Pot achiziționa mașini SH și ca entitate juridică?

Răspunsul este afirmativ. Trebuie doar să iei legătura cu o companie specializată în vânzarea de mașini post leasing operațional.

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.