COMPUS DE
Monica Dona
4.10.2018
No items found.

Cum să supraviețuiești WLTP- 10 sfaturi utile

Ca manager internațional de flote sau achiziții, cu siguranță vă doriți să aflați cum să mențineți sub control costurile și să vă aliniați eficient la modificările care vor fi impuse de trecerea la noua formă de testare, WLTP, pentru a putea aborda proactiv posibilele implicații. Aflați care sunt cele mai importante 10 elemente pe care trebuie să le luați în considerare:

  1. Analizați flota. Care sunt autovehiculele care expiră în perioada septembrie 2018 - ianuarie 2019? Contactați furnizorul de leasing pentru a vedea care sunt vehiculele disponibile conform standardelor anterioare (NEDC) de evaluare. Analizați cu atenție perioada de tranziție de la momentul lansării oficiale a WLTP, în septembrie 2018 și schimbările survenite în taxele auto locale.
  2. Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii despre WLTP și ce implicații va avea acesta asupra gestionării flotei dvs. Contactați autoritățile locale și discutați despre ajustările din impozitarea autoturismelor locale. Vă rugăm să aveți totodată în vedere faptul că valabilitatea vechilor standarde NEDC poate diferi în funcție de țară.
  3. Contactați furnizorul dvs. de servicii de leasing pentru a vedea care vehicule pot fi prelungite și pentru ce perioadă. Veți putea afla, astfel, care sunt perioadele de așteptare pentru furnizarea vehiculelor noi care respectă standardele WLTP.
  4. Realizați toate ajustările necesare în politica dvs. auto. Analizați obiectivele privind emisiile de CO2 la nivel de companie și modul în care acestea sunt afectate de noile reglementări WLTP. Ajustați politica dvs. auto la noul standard și la mărcile disponibile care respectă standardele WLTP.
  5. Monitorizați ce mărci de mașini din fiecare țară sunt pregătite pentru schimbare și respecta standardele WLTP. Compania dvs. de leasing vă poate ajuta în acest demers.
  6. Informați toate părțile interesate din compania dvs. cu privire la efectele pe care implementarea noilor standarde WLTP le va avea.
  7. Puteți în orice moment să anulați comenzile plasate.
  8. Verificați și revizuiți obiectivele pe care vi le-ați propus la nivel de companie cu privire la utilizarea de vehicule electrice și hibrid.
  9. Verificați opțiunile incluse în politicile privind vehiculele de companie pentru a vedea dacă noile niveluri de echipare în formula standard corespund.
  10. Dieselul a fost întotdeauna tipul preferat de motor? Evaluați și opțiunile pe benzină sau celelalte alternative, deoarece pragurile de rentabilitate s-ar putea reechilibra.

WLTP are implicații diferite pentru fiecare companie. Business Lease dispune însă de o echipă internațională dedicată care poate răspunde eficient în orice situație. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau ajutor în perioada de tranziție de la standardul NEDC la WLTP sau dacă doriți să aflați mai mult despre modul în care lucrăm vizitați site-ul nostru.Sursa

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.