COMPUS DE
Monica Dona
11.5.2022
No items found.

Caroseria hatchback: o opțiune excelentă pentru o flotă de mașini practică

 Caroseria hatchback

O mașină nouă reprezintă o achiziție extrem de importantă pentru o companie, de aceea există numeroase aspecte cărora trebuie să le acorzi maximă atenție. De la carburant, până la tipul de caroserie, vehiculele care fac parte din flota auto trebuie să fie echipate adecvat, astfel încât să satisfacă toate nevoile firmei. O caroserie hatchback reprezintă o opțiune excelentă pentru multe tipuri de businessuri datorită designului compact și interiorului încăpător. Află în continuare ce înseamnă hatchback și de ce aceste mașini sunt ideale pentru a-ți completa flota auto. Cuprins:

Ce este caroseria hatchback și de ce aceste mașini sunt ideale pentru companii?

Dacă te întrebi ce înseamnă hatchback și cauți exact motivele care te-ar putea determina să faci o astfel de achiziție pentru compania ta, iată câteva lucruri care îți vor oferi o imagine clară asupra acestui tip de autoturism. O caroserie hatchback poate fi identificată după ușa din spate care se deschide în sus și care este articulată la nivelul acoperișului. Scaunele din spate pot fi pliate pentru a mări suprafața de depozitare atunci când vrei să transporți ceva mai voluminos. Astfel, un autoturism de tip hatchback le poate fi de folos angajaților tăi pentru a rezolva rapid sarcinile zilnice ale companiei. Soluția cea mai la îndemână pentru a achiziționa un astfel de autovehicul este prin leasing operațional. Pentru companii, această metodă devine din ce în ce mai viabilă, lăsând beneficiarilor posibilitatea de a direcționa lichiditățile către lucrurile prioritare pentru business.Elegante, bine echipate și cu un motor care să se potrivească oricăror cerințe, hatchback-urile reprezintă mașini de firma ideale, fiind practice și ușor de condus. Hatchback-urile se regăsesc într-o gama variată de formate, cu configurații automate sau manuale, pe benzină sau diesel, hibride sau complet electrice. Dacă ești în căutarea unor mașini fiabile, suficient de spațioase pentru a transporta marfă de dimensiuni mici, ușor de parcat în spațiile aglomerate, autoturismele hatchback sunt alegerea ideală.

Caroseria hatchback: definiție și principalele avantaje

Denumirea acestui tip de caroserie vine din limba engleză, de la cuvântul “hatch” care înseamnă “trapă” și “back” care înseamnă “spate”. Astfel, mașinile hatchback pot fi definite ca fiind mașini cu “trapă în spate”. În prezent, aceste caroserii se remarcă prin linii extrem de fine, atrăgătoare, prevăzute cu trape care se îmbină armonios cu linia capotei.

Principalele avantaje pe care le au mașinile cu acest tip de caroserie sunt:

  • Capacități de depozitare și de transport relativ mari;
  • Acces mai facil la portbagaj pentru încărcarea și descărcarea obiectelor mai voluminoase;
  • Plierea scaunelor din spate, astfel încât spațiul de transport să devină mai mare;
  • Design compact care îți permite să te strecori ușor în trafic.

Dacă beneficiile te-au convins, află că există variante avantajoase de a-ți dota parcul auto cu mașini ce au caroserie hatchback. Pentru că reducerea costurilor cu flota auto este o prioritate pentru multe companii mari, există și posibilitatea de a achiziționa vehicule rulate de la un furnizor de încredere. La Cars and Care ai numeroase beneficii precum vehicule cu un singur proprietar, număr real de kilometri sau istoric de service garantat.

Mașini de tip caroserie hatchback populare

Noile modele de hatchback-uri sunt versatile, cu tehnologii avansate și design-uri îndrăznețe, realizate cu materiale de cea mai bună calitate. Printre cele mai fiabile vehicule cu caroserie de tip hatchback se numără Volkswagen Polo, Ford Fiesta sau Focus, Volkswagen Golf, Opel Astra sau BMW Seria 1. Dar indiferent de modelul pe care îl alegi, întotdeauna trebuie să iei în considerare prețul, costurile de întreținere și rezistența. Având în vedere că sunt o mulțime de opțiuni, este recomandat să apelezi la o firma de consultanță specializată care să te ajute să alegi cea mai eficientă opțiune de mobilitate pentru organizația ta.În concluzie, autoturismele cu caroserie hatchback sunt alegeri perfecte pentru business-ul tău datorită funcționalității lor. Sunt atât de populare deoarece sunt spațioase, confortabile iar dimensiunile mici conferă posibilitatea de a fi parcate ușor, chiar și în orele de vârf.Sursa foto: pexels.com

Întrebări și răspunsuri frecvente despre caroseria hatchback

  • Ce înseamnă caroserie hatchback?

Un hatchback este o mașină care are un portbagaj care încorporează lunetă din spate și care se fixează pe marginea superioară. În general, hatchback-urile sunt printre cele mai practice tipuri de mașini.

  • De ce sunt mașinile hatchback atât de populare?

Mașinile cu caroserie hatchback sunt atât de populare datorită portbagajului încăpător, motoarelor eficiente cu care sunt dotate și vizibilității foarte bune în timpul condusului. Au un design compact care îți permite să te deplasezi ușor în trafic.

  • Cum poți achiziționa un autoturism hatchback ca persoană juridică?

Metoda cea mai bună pentru persoanele juridice o reprezintă leasingul operațional. În acest fel, lichiditățile companiei pot merge către ceea ce contează cu adevărat pentru afacere.

Lasă-ne să te contactăm

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.