COMPUS DE
Monica Dona
2.10.2019
No items found.

Blochează-ți în calendar o dată pentru schimbarea anvelopelor 1 octombrie – 15 noiembrie 2019

În urma feedbackului transmis de utilizatorii noștri prin intermediul Chestionarului de Satisfacție Șoferi (DSS) am adus modificări procedurii de schimb anvelope, schimbări care se vor traduce în timpi de așteptare diminuați și eficiență în programare pentru clienții noștri.Pentru aceasta vă rugăm să aveți în vedere informațiile de mai jos:Schimbul de anvelope se va desfășura în perioada 01 Octombrie - 15 Noiembrie 2019 în rețeaua de service-uri CarCentric astfel:PENTRU AUTOVEHICULELE DIN BUCURESTISchimburile de anvelope vor fi efectuate în următoarele locații:1. CarCentric Băneasa - din B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr.6 (in incinta INMA), sector 1;Pentru acest centru este disponibil serviciul de programareonline. Programarea se va face cu cel puțin 48 de ore înainte - pentru o dată/oră fixă agreate – accesând link-ul https://gpsmaps.ro/autocurat_booking/utilizatori_vulcanizari/ și folosind următoarele date de logare:User: Rampa1, Parola –“rezervari”;

  1. Depozitul de Baterii Chitila- Sos. Chitilei,nr.145-147, sector 1, Tel. 0748 766 228

Email: ddb.chitila@gmail.comProgramarea la acest centru este disponibilă doar pentru autoturismele care au efectuat anterior schimbul de anvelope la acest partener;

  1. Rhinotyres & Service- Str.Petre Ispirescu, nr.78, sector 5, Tel. 0720 728384 Email office@anvelopelapromotie.ro

Va recomandam sa contactati telefonic centrul selectat.PENTRU AUTOVEHICULELE DIN TERITORIUProgramarile se vor face la numerele de telefon din fișierul "Rețeaua națională de colaboratori vulcanizare CarCentric" pe care il puteți găsi aici. Programarea se va face pentru o dată agreată.PROCEDURA DE SCHIMB VA URMA ETAPELE MENȚIONATE MAI JOS1. Utilizatorul va face programare pentru schimbarea anvelopelor la unitatea de service selectată;2. Utilizatorul se va prezenta la service conform programării;Întârzierea față de ora programată cu mai mult de 10 minute va duce la anularea programării; O eventuală reprogramare se va putea realiza în funcție de disponibilitatea service-ului. 3. După efectuarea schimbului, vă rugăm să aveți în vedere că este necesară semnarea următoarelor documente:

  • fișa de execuție a schimbului de anvelope care va trebui să conțină: datele de contact ale utilizatorului, numărul de km la care s-a efectuat schimbul și lucrările efectuate.
  • procesul verbal de predare-primire a anvelopelor de iarna care va conține: numărul, marca, profilul, dimensiunea și starea anvelopelor (uzură, eventualele defecte sau tăieturi).Anvelopele de vară rămân, obligatoriu,în depozitare pentru a fi evaluate și, în cazul în care este necesar, pentru a fi comandate altele noi.Respectarea perioadei de schimb, 1 octombrie – 15 noiembrie, va conduce la eficientizarea schimbului de anvelope și la evitarea aglomerării din service-uri, specifică schimbului sezonier de anvelope.

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.