Mesajul Directorului de Operațiuni Europa Centrală și de Est Business Lease

Data: 05.04.2020
Autor: Monica Dona

Dragi parteneri, 

Suntem deja în a treia săptămână a crizei COVID-19 în Europa. Am reușit în această perioadă să organizăm operațiunile companiilor noastre pentru a menține un nivel optim de siguranță și eficiență. Aș dori să vă adresez câteva cuvinte dumneavoastră și, în special, angajaților dumneavoastră. 

Înțelegem efortul și apreciem implicarea dumneavoastră pentru a asigura furnizarea fără întreruperi a serviciilor noastre. Știm că mulți dintre noi lucrează fie de acasă, fie sunt în concediu, însă angajații din atelierele de reparații, centrele de închiriere, personalul care asigură asistența rutieră și dispecerii sunt prezenți la locul de muncă, la dispoziția șoferilor noștri, pentru a menține vehiculele în mișcare. Foarte des, acest lucru înseamnă că intrați în contact direct cu clienții și sunteți în prima linie. Ne dăm seama că acest lucru nu este simplu, că poate fi deopotrivă stresant și riscant.  

În numele întregii echipe Business Lease vă transmit întreaga noastră admirație pentru modul în care vă continuați activitatea și ne ajutați să menținem mobilitatea celor 45.000 de șoferi care beneficiază de serviciile noastre. Este important ca aceștia să poată lucra în continuare și să își poată întreține familiile. Suntem conștienți că fără sprijinul dumneavoastră nu am putea asigura clienților noștri același nivel de calitate a serviciilor pe care îl asigurăm în prezent. 

O veche zicală, atât de plină de sens în aceste momente, spune că „Prietenul la nevoie se cunoaște!” Vă asigurăm că vom face tot ceea ce putem pentru a fi la înălțimea parteneriatul nostru de lungă durată. În cei 117 ani de activitate am învățat să prețuim în mod deosebit relațiile de afaceri și relațiile personale pe care le-am dezvoltat cu partenerii noștriDupa ce vom depăși această perioadă de criză și toți ne vom relua activitatea cu aceeași intensitate de dinainte, asteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să identificăm noi oportunități de colaborare.

În încheiere, vă doresc dumneavoastră și celor dragi sănătate și forță pentru a trece cu ușurință peste provocările situației actuale. 

Cu stimă,
Vincent van der Meijden
Director Operațiuni Europa Centrală și de Est
Business Lease Group 

Contacteaza-ne

  • Name
  • E-mail
  • Your message
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.