Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de mobilitate neîntreruptă. În tot acest proces întreţinerea autovehiculelor este esenţială. Găsiți în această secțiune toate informațiile utile, iar pentru orice alte detalii, vă stăm cu drag la dispoziție. Ne bucurăm să vă fim de ajutor!

 

PROGRAMAȚI O VIZITĂ ÎN SERVICE

  DaNu


  DaNu

  DaNu


  DaNu

  DaNu  DaNu

  Programarea pentru schimbarea anvelopelor

  Aţi primit o invitaţie din partea noastră şi ştiţi unde sunt depozitate anvelopele? Programaţi o întâlnire la furnizorul nostru Carcentric. Puteți afla toate detaliile privind programarea pentru schimb în secțiunea Noutăți, Schimbul de anvelope.

  Pentru programări vă rugăm să folosiți link-ul de aici.

  Nu ştiţi unde sunt depozitate anvelopele dvs.? Aveţi o maşină nouă sau nu aţi primit email-ul nostru? Contactaţi Serviciul Asistență Clienti la nr. de telefon 0727.367.367 sau trimiteți-ne un email la adresa tires@businesslease.ro

  Intrebari frecvente Schimbarea anvelopelor

  Ați făcut pană
  Aveți nevoie de ajutor imediat. Puteți să vă bazați pe ajutorul Business Lease 24/7. Contactați-ne la numărul de telefon 0799.00.51.51
  Care este adâncimea benzii de rulare admisă pentru anvelopele mele?
  Conform  legii adâncimea benzii de rulare maxim admisă este de 1,6 mm. Business Lease înlocuiește anvelopele uzate cu anvelope noi atunci când indicatorul de uzură este egal cu cau mai mic decât 2 mm pentru anvelopele de vară și 3 mm pentru anvelopele de iarnă.  
  Când trebuie să schimb anvelopele?
  Conform legii trebuie să utilizați anvelopele corespunzătoare ori de câte ori carosabilul este acoperit cu gheață, zăpadă sau polei.
  Trebuie să predau mașina. Trebuie să schimb anvelopele?
  Nu, nu este necesar. Nu trebuie să faceți absolut nimic în acest sens. Puteți preda mașina fie cu anvelopele de iarnă, fie cu anvelopele de vară.

  Contact

  Contactaţi Serviciul Asistență Clienti la numărul de telefon 0727.367.367 sau trimiteți-ne un email la adresa tires@businesslease.ro pentru a primi toate informațiile de care aveți nevoie.

  Contacteaza-ne

  • Name
  • E-mail
  • Your message
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.