Soluții mobilitate

Sunteţi important pentru noi și, din acest motiv, dorim să avem grijă de maşina dvs. În tot acest proces întreţinerea este esenţială, pentru că vă doriți o maşină care nu vă lasă la nevoie. Ne bucurăm să vă fim de ajutor!

Contactați centrul nostru de suport:

+40 727.367.367

driver@businesslease.ro

Returnarea mașinii

Rerturnarea mașinii se poate face imediat.

  • Vă rugăm să contactați departamentul Call Center la numărul de telefon 0727.367.367 sau prin email: remarketing@businesslease.ro pentru a programa o întâlnire cu cinci zile lucrătoare înainte de data la care doriți să returnați vehiculul.

Știați că puteți cumpăra mașina în leasing la sfarșitul contractului? Aveti nevoie de mai multe informații? Contactați account managerul dvs.  cât mai curând.

Intrebari frecvente Returnarea mașinii

Trebuie să predau mașina și aceasta este avariată.
Dacă mașina în leasing este asigurată prin Business Lease, avariile trebuie raportate înainte de returnarea mașinii. Dacă mașina nu este asigurată prin Business Lease, atunci mașina trebuie reparată înainte de a fi returnată Business Lease. Vă rugăm să consultați protocolul de primire (Ghid returnare autovehicule).
Trebuie să predau mașina. Trebuie să schimb anvelopele?
Nu, nu este necesar. Nu trebuie să faceți absolut nimic în acest sens. Puteți preda mașina fie cu anvelopele de iarnă, fie cu anvelopele de vară.
Trebuie să predau mașina
Business Lease a implementat un protocol de recepție pe care îl puteți vedea pe această pagină. (Download Ghid).
Doresc să cumpăr mașina pe care o am în leasing
Este posibil. Tot ce trebuie să faceți este să contactați Specialistul nostru Remarketing pentru informații suplimentare.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați

Pentur orice informații suplimentare, vă rugăm să contactați Centrul nostru de Suport la numărul de telefon  0727.367.367 sau remarketing@businesslease.ro

 

Contact Returnarea mașinii
Contact Returnarea mașinii

Contacteaza-ne

  • Name
  • E-mail
  • Your message
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.