Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de mobilitate neîntreruptă. În tot acest proces întreţinerea autovehiculelor este esenţială. Găsiți în această secțiune toate informațiile utile, iar pentru orice alte detalii, vă stăm cu drag la dispoziție. Ne bucurăm să vă fim de ajutor!

 

PROGRAMAȚI O VIZITĂ ÎN SERVICE

  DaNu


  DaNu

  DaNu


  DaNu

  DaNu  DaNu

  Rerturnarea mașinii se poate face imediat.

  • Vă rugăm să contactați departamentul Call Center la numărul de telefon 0727.367.367 sau prin email: remarketing@businesslease.ro pentru a programa o întâlnire cu cinci zile lucrătoare înainte de data la care doriți să returnați vehiculul.

  Știați că puteți cumpăra mașina în leasing la sfarșitul contractului? Aveti nevoie de mai multe informații? Contactați account managerul dvs.  cât mai curând.

  Intrebari frecvente Returnarea mașinii

  Trebuie să predau mașina și aceasta este avariată.
  Dacă mașina în leasing este asigurată prin Business Lease, avariile trebuie raportate înainte de returnarea mașinii. Dacă mașina nu este asigurată prin Business Lease, atunci mașina trebuie reparată înainte de a fi returnată Business Lease. Vă rugăm să consultați protocolul de primire (Ghid returnare autovehicule).
  Trebuie să predau mașina. Trebuie să schimb anvelopele?
  Nu, nu este necesar. Nu trebuie să faceți absolut nimic în acest sens. Puteți preda mașina fie cu anvelopele de iarnă, fie cu anvelopele de vară.
  Trebuie să predau mașina
  Business Lease a implementat un protocol de recepție pe care îl puteți vedea pe această pagină. (Download Ghid).
  Doresc să cumpăr mașina pe care o am în leasing
  Este posibil. Tot ce trebuie să faceți este să contactați Specialistul nostru Remarketing pentru informații suplimentare.

  Pentru detalii vă rugăm să ne contactați

  Pentur orice informații suplimentare, vă rugăm să contactați Centrul nostru de Suport la numărul de telefon  0727.367.367 sau remarketing@businesslease.ro

   

  Contact Returnarea mașinii
  Contact Returnarea mașinii
  Contacteaza-ne

  • Name
  • E-mail
  • Your message
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.