Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de mobilitate neîntreruptă. În tot acest proces întreţinerea autovehiculelor este esenţială. Găsiți în această secțiune toate informațiile utile, iar pentru orice alte detalii, vă stăm cu drag la dispoziție. Ne bucurăm să vă fim de ajutor!

 

PROGRAMAȚI O VIZITĂ ÎN SERVICE

  DaNu


  DaNu

  DaNu


  DaNu

  DaNu  DaNu

  Călătorii în străinătate

  Atunci când planificați o călătorie în străinătate este important să aveți în vedere aspectele menționate mai jos:

  ASIGURARE
  Înainte de a călători în străinătate, vă rugăm să verificați zonele geografice acoperite de asigurarea dvs. pe documentele de asigurare ( Cartea Verde) pe care le-ați primit odată cu vehiculul. Vă rugăm să aveți în vedere că, în acord cu condițiile de asigurare pentru vehiculul dvs., pot apărea limitări geografice de utilizare a acestuia.

  REPARAȚII ÎN STRĂINĂTATE
  În cazul unei defecțiuni survenită în afara României, vă rugăm să contactați echipa Business Lease Service Line la numărul de telefon +40 727.367.367, fiind necesară o autorizare specială pentru reparațiile realizate în afara granițelor țării.

  În cazul în care autoturismul dumneavoastră este nedeplasabil puteți contacta Business Lease Emergency Line la numărul de telefon +40 799.005.151

  ÎMPUTERNICIRE PENTRU IEȘIREA DIN ȚARĂ
  Pentru utilizarea vehiculului în străinatate este necesară obținerea unei împuterniciri din partea Business Lease România. Vă rugăm să aveți în vedere că, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, pentru deplasările în statele Uniunii Europene această împuternicire nu este necesară.
  Solicitarea împuternicirii se face prin email la adresa driver@businesslease.ro cu specificarea următoarelor aspecte:
  • Intervalul de deplasare
  • Persoana care va conduce vehiculul
  • Țările pe care le tranzitează și destinația finală
  Sunt, totodată, necesare următoarele documente scanate: copie Pașaport , copie Permis Conducere.
  Business Lease România vă va pune la dispoziție o împuternicire în limba română tradusă și în limba engleză. Precizăm că, în cazul anumitor State este posibil ca această împuternicire să fie solicitată în format legalizat, tradusă în limba țării respective (exemplu Turcia). În acest caz costurile necesare de traducere și legalizare vă vor fi mentionate și ulterior refacturate.

  CONTACTAȚI-NE

  Contact Business Lease | |T. +40 727 367 367
  Contact Business Lease
  Contacteaza-ne

  • Name
  • E-mail
  • Your message
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.