Soluții mobilitate

Sunteţi important pentru noi și, din acest motiv, dorim să avem grijă de maşina dvs. În tot acest proces întreţinerea este esenţială, pentru că vă doriți o maşină care nu vă lasă la nevoie. Ne bucurăm să vă fim de ajutor!

Contactați centrul nostru de suport:

+40 727.367.367

driver@businesslease.ro

Accident

Accidentele trebuie raportate căre echipa Business Lease în maximumm 24 de ore de la producerea acestora.

RAPORTAREA DAUNELOR

În cazul în care ați fost implicat într-un accident în urma căruia au rezultat daune, acestea trebuie raportate către echipa Business Lease în termen de 24 de ore prin intermediul Echipei de Suport Business Lease la numărul de telefon +40 727,367, 367 sau driver@businesslease.ro

În cazul în care accidentul este produs de un terț, șoferul trebuie să:

  • Completeze formularul de constatare amiabilă, împreună cu celălalt șofer implicat în accident. Vă rugăm să solicitați celuilalt șofer implicat în accident următoarele documente: talonul mașinii, cartea de identitate, carnetul de conducere.
  • Solicitați Raportul de Constatare și Autorizația de reparație întocmite de organele de poliție, în cazul în care părțile nu ajung la un acord, în situația în care sunt implicate mai multe vehicule în accident sau în cazul în care nu au existat victime.

REPARAȚII

După raportarea accidentului către Business Lease consultanții noștri vă vor oferi mai multe informații. Veți fi contactat în vederea programării vehiculului pentru reparații și a furnizării documentelor necesare pentru asigurare.

Business Lease colaborează cu o rețea națională de service-uri pentru efectuarea reparațiilor.

AVEȚI ÎNTREBĂRI? CONTACTAŢI-NE!

Vă rugăm să contactați echipa de service Business Lease pentru a fi îndrumat către cel mai apropiat service la numărul de telefon +40 727.367.367 sau la adresa de email driver@businesslease.ro

Contacteaza-ne

  • Name
  • E-mail
  • Your message
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.