Meniu Cautare pe site

Solutii de service

Combustibil

Some description

Puteti avea o masina fantastica si va puteti bucura de servicii optime si de multa grija din partea noastra. Dar, orice masina are nevoie si de carburant.

Poate aveti o intrebare urgenta referitoare la utilizarea cardului dumneavoastra de carburant. Suntem aici pentru dumneavoastra! Va rugam sa ne contactati direct pentru orice intrebare ati avea.

Vreau sa recuperez costuri legate de combustibil

Cum va putem ajuta?

Ce costuri pot recupera?

Va rugam sa ne contacti telefonic sau in scris (+40 727 367 367 / office@businesslease.ro) pentru informatii suplimentare.

Cum pot recupera costuri?

Va rugam contactati Business Lease telefonic la +40 727 367 367 sau in scris (e-mail office@businesslease.ro) pentru a primi informatii cu privire la etapele ce trebuie urmate.

Cardul meu de combustibil nu este acceptat

Va rugam contactati Business Lease telefonic la +40 727 367 367 pentru a primi informatii cu privire la etapele ce trebuie urmate.

Am uitat PIN-ul

Ne ocupam noi de aceasta problema! Contactati-ne imediat la +40 727 367 367.

Am introdus un rulaj gresit

Se poate intampla! Vom modifica noi in locul dumneavoastra in sistem. Puteti sa ne trimiteti informatia corecta la service@businesslease.ro sau telefonic la +40 727 367 367. Este foarte important sa ne comunicati rulajul real.