Meniu Cautare pe site

Solutii de service

Avarii

Some description

Avariile provoaca inconveniente si stres. Si chiar nu va doriti asa ceva. Prin urmare, lasati-ne pe noi sa ne ocupam de avariile masinii dumneavoastra. Ne place sa avem grija de dumneavoastra si de masina dumneavoastra si suntem experti in asa ceva.

Poate aveti vreo intrebare urgenta referitoare la procesul de despagubire, care nu apare pe site-ul nostru. Suntem aici pentru dumneavoastra! Va rugam sa ne contactati direct pentru orice intrebare ati avea. 

Sunt victima unui furt

Cum va putem ajuta?

Mi s-au furat placutele de inmatriculare

Orice furt trebuie raportat la Politie cat mai curand posibil (in cel mult 24 de ore). Va rugam sa informati Business Lease telefonic la +40 727 367 367. Procesul de inlocuire a numerelor de inmatriculare va fi initiat imediat.

Masina mea a fost furata

In cazul furtului unui autovehicul, utilizatorul are obligatia de a raporta imediat furtul la Politie, de a obtine toate documentele legale si de a informa Business Lease, la +40 727 367 367, in cel mult 24 de ore. 

Bagaje si/sau alte echipamente au fost furate din masina

Orice furt trebuie raportat la Politie cat mai curand posibil (in cel mult 24 de ore). Va rugam sa informati Business Lease telefonic la +40 727 367 367

Masina are un geam spart

Cum va putem ajuta?

Parbrizul masinii are o ciobitura

Va puteti continua calatoria, dar pabrizul dvs. trebuie reparat. Va rugam sa ne informati cu privire la dauna, telefonic la +40 727 367 367, in cel mult 48 de ore. Impreuna vom alege o unitate service pentru a programa masina in vederea efectuarii reparatiei.

Parbrizul masinii are o fisura

Va puteti continua calatoria, dar pabrizul dvs. trebuie reparat. Va rugam sa ne informati cu privire la dauna, telefonic la +40 727 367 367, in cel mult 48 de ore. Impreuna vom alege o unitate service pentru a programa masina in vederea efectuarii reparatiei.

Parbrizul masinii este spart

Va rugam sa ne contactati telefonic la +40 727 367 367. Call center-ul este disponibil 24/24, 7/7. Impreuna vom decide modul de actiune.

Masina mea este avariata sau imobilizata ca urmare a unui accident

Cum va putem ajuta?

Exista o terta parte implicata

Pot continua calatoria

Utilizatorul completeaza formularul Constatare amiabila impreuna cu conducatorul celuilalt autovehicul implicat in eveniment. Utilizatorul completeaza formularul doar in conditiile in care accidentul este usor, nu sunt implicate mai mult de doua autovehicule si nu sunt persoane ranite. Utilizatorul semneaza constatarea amiabila doar daca mentiunile reflecta imprejurarile exacte ale producerii evenimentului. Asigurati-va ca obtineti si copii ale urmatoarelor documente: permis de conducere, asigurare RCA, act de identitate, certificat de inmatriculare. Pentru cazurile in care nu ati agreat si nu ati semnat formularul Constatare amiabila sau in eveniment au fost implicate mai mult de doua autovehicule sau sunt persoane ranite, trebuie sa informati cea mai apropiata Sectie de Politie si sa va asigurati ca obtineti urmatoarele: document eliberat de Politie, autorizatia de reparatie a autovehiculului, copii ale asigurarii RCA, certificatului de inmatriculare, actului de identitate si permisului de conducere.

Nu exista terta parte implicata

Pot continua calatoria

Va rugam sa informati avaria telefonic la +40 727 367 367, in cel mult 24 de ore. Veti fi informat asupra actiunilor necesare.

Vreau sa recuperez costurile de reparatie a avariei

Va rugam sa ne contactati (+40 727 367 367 / office@businesslease.ro) pentru informatii suplimentare.