Meniu Cautare pe site

Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra

Parerea dumneavoastra este valoroasa pentru noi. Ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile.

Some description

Business Lease: Same Cars, Better Care

Serviciul nostru se diferentiaza prin furnizarea parteneriatului si atentiei. Fiecare companie de leasing furnizeaza aceleasi masini, dar serviciul, calitatea si oamenii fac diferenta. Acesta este punctul nostru forte. De aceea pentru noi este important sa cunoastem opinia clientilor si utilizatorilor nostri asupra serviciilor noastre. Doar asa putem garanta calitatea si imbunatatirea continua pentru a fruniza Best Care.

Cum masuram satisfactia clientului?

Pentru a masura satisfactia clientului, Business Lease colaboreaza cu o companie independenta, Feeddex, iar prin intermediul chestionarelor online noi invitam atat fleet managerii, cat si utilizatorii sa evalueze serviciile noastre. Fleet Managerii sunt intrebati de opinia lor asupra serviciilor noastre o data pe an. Utilizatorii primesc, prin sondaj, invitatie de a raspunde chestionarului. Incepand din 2016, Business Lease va incepe monitorizarea satisfactiei clientului si a utilizatorilor, utilizand aceeasi metoda. In ceea ce priveste perioada curenta, daca aveti intrebari sau comentarii, va rugam sa ni le faceti cunoscute, atat prin intermediul persoanei de contact cat si direct, echipei de management.

Ce se intampla cu rezultatul sondajului?

Sondajul prezinta imaginea experientei clientilor Business Lease in ceea ce priveste serviciile noastre. Mai mult decat atat, ne furnizeaza o perspectiva asupra punctelor forte si a zonelor de imbunatatit, rezultate pe care noi le luam in calcul pentru optimizarea serviciilor noastre pentru dumneavoastra.