Despre noi

Pasiunea noastră este mobilitatea, iar de aproape 30 de ani furnizăm cele mai bune soluții posibile pentru clienții noștri. De altfel, ca parte a AutoBinck Group ne mândrim cu  peste 100 de ani de experiență în furnizarea de servicii automotive. Avem acces la numeroase proiecte inovative de mobilitate precum mașinile electrice, SnappCar, Car Sharing, The New Motion și multe alte dezvoltări centrate pe nevoile de mobilitate ale viitorului. Suntem pregătiți pentru a crea noi oportunități de mobilitate, însă, în același timp suntem alături de dumneavoastră pentru a răspunde eficient nevoilor curente de business. Vă puteți baza pe noi indiferent dacă sunteți proprietar, administrator de flotă sau șofer.

MEDIE EVALUARE CLIENȚI

rating

Nota pe care ne-o acordă clienții noștri

9

Echipa Business Lease

Magdalena Gugles Accounts Payable Administrator
Anca Vlada New Business Manager +40 727 500 398
Call Center Call Center +40 727 367 367
Elena Crusitu Controller
Gheorghe Tripon Agent Service-uri 0727.500.301
Daniela Leonte Account Manager +40 727 500 378
Narcis Neacsu Specialist MRT
Georgiana Lefter Supply Chain manager +40 726 301 399
Sorin Dolete Team Manager Risk & Contract Management
Cristian Vieru Analist Flotă c.vieru@businesslease.ro
Alexandra Ciobanu Specialist Achiziții Junior +40 799 499 789
Cristian Schweitzer Specialist Închirieri și Remarketing +40 726 301 414
Philip Aarsman Director General +40 733 770 577
Oana Iancu Director Comercial +40 726 301 415
Mircea Ungureanu Manager Products & Customer Service +40 733 770 571
Cristian Ene Specialist Achiziții +40 727 500 365
Madalina Ion Team Manager Administrare + 40 733 770 570
Daniela Cuciureanu Asistent Manager +40 724 845 935
Alexandra Pavel Team Leader Inside Sales +40 726 301 367
Andrei Pîrvu Specialist Vânzări +40 731 770 834
Marilena Tocila Contract Management Specialist

Misiune

Găsim soluții adaptate nevoilor de mobilitate ale organizațiilor și persoanelor fizice. Iar pasiunea noastră pentru ceea ce facem se reflectă în gama largă de produse și servicii inovative pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Viziune

Vă oferim acces imediat, personalizat la soluții de mobilitate. De altfel, nevoile particulare de mobilitate ale fiecărei companii sau persoane sunt punctul nostru de start în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm.

 

Strategie

Schimbarea este singura constantă în viață. Iar la Business Lease avem o listă lungă de produse și servicii menite să susțină această constantă. Suntem pregătiți pentru un viitor sustenabil al schimbărilor. 

 

Pentru fericirea ta și a planetei

Responsabilitatea Socială face parte din strategia noastră de companie. Alături de tine facem tot ce ne stă în putere pentru a reduce amprenta ecologică, a ta și a noastră. Și, în același timp scădem costurile. Obiectivul nostru principal îl reprezintă crearea unei flote auto verzi, oameni fericiți pe o planetă fericită.

Business Lease România susține proiectul pilot Light into Europe. Proiectul implică intruirea de câini de ghidare pentru nevăzătorii din România.

Istoria Noastra

Business Lease și-a început activitatea în 1989. De atunci avem o reputație solidă în toate aspectele legate de managementul flotei auto. Este pasiunea noastră să oferim cea mai bună îngrijire posibilă clienților, șoferilor și furnizorilor, așa cum se reflectă în sloganul nostru: Pasiunea pentru mobilitate.

Clienții noștri, managerii de flote și șoferii, apreciază foarte mult modul nostru de lucru. Rezultatul: companii cu creștere rapidă în Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, România și Țările de Jos.

Fondată cu peste 100 de ani în urmă, AutoBinck este în prezent unul dintre principalii concurenți pe piața europeană a automobilelor. Sprijinită de tehnologia modernă și antreprenoriatul dinamic, principalul accent al AutoBinck este importul și distribuția de autoturisme, produse și servicii financiare și produse și servicii post-vânzare. În ceea ce privește cifra de afaceri, AutoBinck este unul dintre cele mai mari douăzeci de grupuri de automobile din Europa.

 1. 1907

  1907|AutoBinck Holding

  AutoBinck activează în industria auto de mai bine de un secol. A început în 1907 cu reprezentanța Mercedes amplasată în showroom-ul AutoPalace din Haga.

 2. 1989

  1989|Business Lease Olanda

  Business Lease Olanda a fost înființată în 1989. A fost prima companie olandeză de leasing care a recunoscut calitatea ca și condiție esențială în satisfacția clienților, fapt care a condus în 1994 la implementarea certificării ISO 9001.

 3. 1996

  1996|Business Lease Cehia

  Business Lease Cehia a fost înființată în 1996, în Praga, fiind o reprezentanță 100% a Business Lease Group B.V. Parteneriatele locale puternice cu o rețea de furnizori preferați ne oferă posibilitatea de a pune la dispoziție clienților noștri o gamă variată de servicii. Dincolo de clienții mari, cu reprezentativitate internațională, furnizăm companiilor mici si mijlocii soluții personalizate.

 4. 1998

  1998|Business Lease Slovacia

  Business Lease Slovacia a fost înființată în 1998, în Bratislava și este o reprezentanță 100% a Business Lease Group B.V. Business Lease Slovacia promovează și susține la nivel de organizație responsabilitatea socială, mobilitatea, inovația și dezvoltarea sustenabilă precum și consolidarea relațiilor cu clienții săi. Dincolo de clienții mari, cu reprezentativitate internațională, în portofoliul nostru de clienți sunt incluse companii mici si mijlocii cărora le punem la dispoziție pachete de soluții personalizate.

 5. 2001

  2001|Business Lease Polonia

  Business Lease Polanda fost înființată în 2001, iar după 17 ani de experiență pe piața ploneză și-a câștigat locul de furnizor de top la nivel local. Parteneriatele solide cu rețeaua de funizori preferați permite companiei să furnizeze o gamă largă de servicii. Pe lângă companiile client de mărime internațională, furnizăm soluții adaptate nevoilor companiilor de mărime Mică și Medie. Business Lease Poland este totodată membră aAsociației Poloneze pentru Leasing și Închiriere Vehicule.

 6. 2006

  2006|Business Lease Ungaria

  Business Lease Ungaria funcționează după aceeași filozofie de succes aplicată de Business Lease în celelalte țări în care este prezentă.

 7. 2014

  2014|Business Lease Romania

  Business Lease Romania este cea mai nouă companie de Leasing Operațional Full Service din Europa Centrală. În Decembrie 2014, Business Lease Group a achiziționat Fleet Management Services SRL., (FMS) unul dintre pionierii Leasingului Operațional Full Service și Managementului Flotelor Auto din România.

ACOPERIRE

 • Polonia

  Mai mult decât îți poți imagina
 • Cehia

  Extrem de diferită
 • Slovacia

  Mai multe despre Slovacia
 • Ungaria

  Vizitează Ungaria!
 • Olanda

  O pată de culoare: portocaliu!
 • Romania

  Descoperă grădina Carpaților!

Laboratorul de Inovație

Datele sunt cheia în managementul soluțiilor de mobilitate. Alături de electrificare, individualizare, autonomizarea va defini industria automotive. Acesta este și motivul pentru care am implementat Laboratorul de Inovație în care idei aparent disparate sunt aduse laolaltă în servicii bine închegate (mentenanță, combustibil, sisteme de monitorizare etc.) pentru a vă menține în mișcare în cel mai eficient mod posibil. Toate pentru ca mobilitatea să impună costuri din ce în ce mici.

Contacteaza-ne