Meniu Cautare pe site

Rent

Cumparaturi cu o singura oprire

Vi se ofera mereu cele mai bune solutii pentru a indeplini telurile companiei dumneavoastra, indiferent daca este vorba de leasing sau inchiriere. Bucurati-va de beneficiile cumparaturilor facute cu o singura oprire: mai putine eforturi si mai multa eficienta a costurilor. Va oferim contracte flexibile si servicii optime. Avand confortul unui singur contract, unei singure facturi. Ceea ce semnifica mai putine inconveniente si mai multe economii.

  • Acelasi serviciu
  • Mai putine costuri
  • Mai mult confort

Blue care

Orientati catre minimizarea costurilor

Facem eforturi suplimentare, dincolo de activitatile noastre zilnice, pentru ca responsabilitatea corporativa, sociala sustenabila este importanta pentru noi. Si sustinem un produs ecologic si sustenabil. Blue Care: o strategie, nu un produs. Construita pe principii precum solidaritate, sustenabilitate si cost total al mobilitatii (TCO). Veti fi incantati sa aflati ca salvarea mediului inconjurator poate merge mana in mana cu economisirea. Sfat: economiile dumneavoastra pot fi masurate cu ajutorul sistemului nostru de monitorizare Blue Care. 

Mai mult …

O masina, solutie de mobilitate

a car seat for your little ones

Grija pentru dumneavoastra este modul nostru de a indeplini cerintele dumneavoastra. Satisfactia dumneavoastra este forta care ne motiveaza. Grija merge dincolo de atentia personala si de consultanta. Avem solutii pentru solicitarile dumneavoastra concrete: o bara de tractare sau un scaun pentru copii. Descoperiti ce va putem oferi. Cereti o noua oferta. Va raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Cereți o ofertă

Reglementari privind taxele

Stive de monede

Atunci cand va ganditi la inchirieri, trebuie sa cunoasteti cele mai recente reguli de impozitare. Sunt la fel de importante (si complexe!) atat in cazul inchirierilor cat si in cazul leasingului. Se schimba in mod frecvent. Nu va faceti griji. Va vom consilia si va vom tine la curent cu toate aspectele si evolutiile relevante. 

Mai mult ...