Meniu Cautare pe site

Management flote auto

Bucurati-va de mobilitate, lasati administrarea in grija noastra

Detineti o flota de autovehicule? Haideti sa analizam impreuna beneficiile serviciului nostru de management de flote auto, economisind timp si optimizand costurile, in timp colegii/angajatii dumneavoastra pot sa se bucure de mobilitate. Prin parteneriatul cu noi, dumneavoastra beneficiati de expertiza si grija noastra. Gasiti aici modelul nostru in 5 pasi – Management flote auto:

Servicii de consultanta si training

O varietate de costuri sunt indirecte, noi le numim costuri ascunse. Noi va vom ajuta sa le descoperiti, sa le scadeti sau chiar sa le eliminati. Aveti aici in vedere timpul pe care utilizatorii dumneavoastra il vor economisi, in cazul in care preluam noi masina pentru o revizie sau pentru reparatia unei daune.

“Nu mi-as fi putut imagina economisirea pe care am realizat-o”

Strategia  “better care” a  Business Lease a devenit clara pe parcursul discutiilor deschise si placute cu Account Manager-ul. Analiza a fost remarcabila si sfaturile s-au pliat nevoilor si obiectivelor strategice ale companiei noastre. Ce am realizat? Confort sporit in ceea ce ii priveste pe utilizatori, mai putin stres pentru Fleet Manager-ul nostru si aproximativ 20% economii in privinta operatiunilor aferente flotei noastre de autovehicule.

 

In cazul in care doriti mai multe detalii cu privire la acest client si la experienta acestuia sau doriti sa discutati cu acesta, va rugam sa ne contactati.

Doriti detalii cu privire la potentiale economii sau beneficii pentru flota dumneavoastra de autovehicule? Contactati-ne!