Meniu Cautare pe site

Management flote auto

Bucurati-va de mobilitate, lasati administrarea in grija noastra

Detineti o flota de autovehicule? Haideti sa analizam impreuna beneficiile serviciului nostru de management de flote auto, economisind timp si optimizand costurile, in timp colegii/angajatii dumneavoastra pot sa se bucure de mobilitate. Prin parteneriatul cu noi, dumneavoastra beneficiati de expertiza si grija noastra. Gasiti aici modelul nostru in 5 pasi – Management flote auto:

Rezultatul analizei

Avand ca punct de plecare rezultatele analizei, lucram impreuna pentru un plan de optimizare a flotei de autovehicule si a costurilor asociate acesteia.

“Nu mi-as fi putut imagina economisirea pe care am realizat-o”

Strategia  “better care” a  Business Lease a devenit clara pe parcursul discutiilor deschise si placute cu Account Manager-ul. Analiza a fost remarcabila si sfaturile s-au pliat nevoilor si obiectivelor strategice ale companiei noastre. Ce am realizat? Confort sporit in ceea ce ii priveste pe utilizatori, mai putin stres pentru Fleet Manager-ul nostru si aproximativ 20% economii in privinta operatiunilor aferente flotei noastre de autovehicule.

 

In cazul in care doriti mai multe detalii cu privire la acest client si la experienta acestuia sau doriti sa discutati cu acesta, va rugam sa ne contactati.

Doriti detalii cu privire la potentiale economii sau beneficii pentru flota dumneavoastra de autovehicule? Contactati-ne!