Meniu Cautare pe site

Este vorba de un parteneriat

Grija este esenta noastra.

Noi ne gandim la oameni, la parteneriate. Impreuna, cautam solutii pentru a va indeplini telurile legate de mobilitate. Impreuna, dezvoltam cea mai buna strategie legata de flota, pentru a va ajuta sa ajungeti la destinatie si sa respectati obiectivele companiei dumneavoastra.

Mai mult …

From Europe, with care

Business Lease si-a inceput activitatea in Olanda in 1989. De atunci, ne-am castigat o reputatie solida in toate aspectele managementului de flote de masini. Ne concentram pe oferirea celor mai bune servicii posibile pentru clientii nostri, pentru soferi si pentru furnizori, asa cum se arata si in sloganul nostru: ‘same cars, better care!’

Clientii nostri, managerii de flota si soferii apreciaza foarte mult modalitatea noastra de lucru. Rezultatul: o filosofie bazata pe grija si atitudine proactiva, care are succes si companii care activeaza in Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania si Olanda. 

Ne pasa de clientii nostri, pretutindeni

Leasing sustenabil, costuri mai mici

Blue CareDoriti ca flota dumneavoastra sa fie ecologica si sa respecte principiile de sustenabilitate? Si noi la fel. Blue Care este numele pe care l-am dat noi CSR. Leasingul sustenabil va poate ajuta sa obtineti si costuri mai mici.

Mai mult …

Reglementari referitoare la taxe

Da, o varietate de taxe exista si pot reprezenta un subiect destul de complex. Regulile se schimba frecvent iar dumneavoastra trebuie sa fiti la curent. Si veti fi!.

Veti fi mereu informat de noi, care suntem experti in acest domeniu. Prin sfaturi personale si rapoarte detaliate, veti avea la dispozitie cele mai recente informatii si cunostinte..

Mai mult …

Sunteti curios sa aflati ce putem face pentru dumneavoastra? Va invitam sa completati formularul de contact. Experienta dumneavoastra cu o mai buna atentie incepe aici! Vreau sa stabilesc o intalnire

Doriti sa primiti o oferta personalizata? Va invitam sa completati formularul de contact. Experienta dumneavoastra cu o mai buna atentie incepe aici! Vreau o oferta personalizata