Meniu Cautare pe site

Nu e vorba despre masina, e vorba de grija noastra

Nu activam in domeniul afacerilor cu masini. Grija este esenta noastra. Veti simti asta din momentul in care ne impartasiti nevoile dumneavoastra. Nevoile dumneavoastra personale si telurile companiei dumneavoastra reprezinta punctul de pornire al parteneriatului nostru, care duce la aparitia unei abordari de tip servicii complete. Indiferent daca sunteti manager de flota, utilizator sau furnizor, noi suntem la dispozitia dumneavoastra. Puteti conta pe angajatii nostri profesionisti si foarte motivati. La urma urmei, grija este un domeniu de interactiune cu oamenii. Avem o singura misiune: sa devenim cea mai grijulie companie de leasing din lume pentru dumneavoastra. Si daca nu suntem deja, cu siguranta vom deveni!

From Europe, with care

Business Lease si-a inceput activitatea in Olanda in 1989. De atunci, ne-am castigat o reputatie solida in toate aspectele managementului de flote de masini. Ne concentram pe oferirea celor mai bune servicii posibile pentru clientii nostri, pentru soferi si pentru furnizori, asa cum se arata si in sloganul nostru: ‘same cars, better care!’

Clientii nostri, managerii de flota si soferii apreciaza foarte mult modalitatea noastra de lucru. Rezultatul: o filosofie bazata pe grija si atitudine proactiva, care are succes si companii care activeaza in Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania si Olanda. 

Ne pasa de clientii nostri, pretutindeni

Grija companiei noastre mama

Fondata cu peste 100 de ani in urma, grupul AutoBinck este, in prezent, unul dintre principalii jucatori de pe piata Europeana de automobile. Ajutata de o tehnologie moderna si de o politica dinamica de antreprenoriat, principalul obiect de activitate al AutoBinck este importul si distributia de masini. Portofoliul sau include produse si servicii financiare si servicii si produse post-vanzare.

AutoBinck are 50 de companii subsidiare si 2500 de angajati in intreaga lume si este activa in 8 tari din Europa. Cifra de afaceri anuala este de aproximativ 1 miliard de euro. Din punct de vedere al cifrei de afaceri, AutoBinck este una dintre cele mai mari companii din top 20 companii de automobile din Europa.

Sunteti oricand invitati sa vizitati site-ul AutoBinck Group.

www.autobinck.com

Some description

Blue Care
- o filosofie -

Some description

Noi va furnizam grija, pe toate planurile. De asemenea, dincolo de contextul de afaceri, Blue Care este numele pe care il poarta promisiunea noastra. Este filosofia noastra. Veti simti grija noastra in viata de zi cu zi, prin intermediul a numeroase servicii si actiuni individuale.

Mai mult …

Suntem bucurosi sa va cunoastem

Daca vreti sa aflati mai multe despre Business Lease ca angajator, puteti descoperi aici sistemul nostru de management, managerii nostri si sistemul de recrutare.
Dati click aici si veti afla toate informatiile.

Mai mult …

Ne puteti gasi aici

Some description

Sunteti doar la un click distanta de toate datele relevante de contact ale birourilor noastre din Europa. Speram sa ne contactati in curand.

Ne pasa pretutindeni