Meniu Cautare pe site

Blue Care

Responsabilitatea are un nume

E simplu sa spunem, pur si simplu, ca luam in serios, ca si corporatie, responsabilitatea sociala prin intermediul Blue Care. Este mult mai important sa actionam in acest mod. Veti simti asta in cei trei piloni ai filisofiei noastre.

Sustenabilitate

Actionam dupa principiul potrivit caruia oamenii sunt cei care fac diferenta. Toti oamenii. Nu doar la munca, ci si in mediul lor de viata, direct sau indirect. Acesta trebuie sa fie un mediu sigur si sanatos. Business Lease va ofera acest lucru, prin actiuni concrete.

100% neutra din punct de vedere al emisiilor de C02

Constientizarea problemelor legate de mediu este in continua crestere. Business Lease compenseaza toate emisiile de CO2 si este mandra de eticheta sa Gold Standard - cea mai valoroasa eticheta de sustenabilitate pentru proiectele de reducere a emisiilor de CO2. Puteti fi sigur: Business Lease este o companie 100% neutra din punct de vedere al emisiilor de CO2.

Conditii de munca sigure

Angajatii nostri merita cele mai bune conditii de munca intr-un un mediu sigur si sanatos. Perfectionarile, spatiile de munca de calitate si imbunatatirea continua fac parte din asta. Ne pasa de dumneavoastra. Evident ca ne pasa si de oamenii nostri. 

Investitii in proiecte sustenabile

Business Lease investeste intotdeauna in proiecte de sustenabilitate. Criteriile noastre de selectie sunt: cautam proiecte concrete, de calitate, care se concentreaza pe dezvoltare si ofera raspunsuri clare pentru posibilele intrebari pe care le-ati putea avea. Un bun exemplu de acest fel este Cookstove (soba de gatit): un proiect de investitii din Kenia.

Acțiunile noastre:

Cookstove

Un cuptor cu lemne special – Cookstove – a fost dezvoltat si distribuit in Kenia ca inlocuitor al traditionalelor focuri deschise utilizate la gatit. Cookstove are nevoie de mai putine lemne pentru a functiona iar emisiile de CO2 sunt reduse semnificativ. Rezultatele sunt extraordinare: 80% mai putin fum, un aer mai curat, mai putine probleme legate de caldura, procesul de gatit este mai rapid iar numarul angajarilor a crescut pe piata locala.

Some description

Siguranta pentru soferi

Veti observa eforturile noastre de a face totul pentru a imbunatati siguranta soferilor nostri.

Evident, siguranta in trafic depinde de numerosi factori, pe langa comportamentul soferilor. Dar, comportamentul soferilor este domeniul in care putem aduce plusvaloare, cu instrumente de e-learning si cu training-uri pentru conducatorii auto. Va rugam sa conduceti cu atentie si sa va imbunatatiti cunostintele, abilitatile si sa acordati totodata atentie nivelului de constientizare. 

Acțiunile noastre: