Meniu Cautare pe site

Blue Care

Responsabilitatea are un nume

E simplu sa spunem, pur si simplu, ca luam in serios, ca si corporatie, responsabilitatea sociala prin intermediul Blue Care. Este mult mai important sa actionam in acest mod. Veti simti asta in cei trei piloni ai filisofiei noastre.

Haideti sa ne intalnim

Suntem si ne simtim responsabili nu doar pentru afacerea noastra.
Credem cu tarie in solidaritate.
Da, gandim ecologic, dar nu este de ajuns.
De aceea suntem mereu in cautarea unor actiuni corecte precum sprijinirea proiectelor locale sau pentru fondul nostru Blue Care.
Sa ne implicam si sa facem ceva!

Caritate solidara: de ce?

Munca impreuna este esentiala pentru crearea unui viitor mai bun. Sprijinim siguranta si mobilitatea, mentinand, in acelasi timp, o concentrare puternica asupra oamenilor.

Actiunile noastre:

Partener de mobilitate pentru donatie de Paste

Angajatii Business Lease Romania si-au aratat grija si solidaritatea pentru copii aflati in nevoie din Glodeanu Silistea prin organizarea unei donatii de haine, jucarii si rechizite chiar inainte de Paste. Business Lease Romania a fost partener de mobilitate si s-a ocupat de transportul tuturor obiectelor stranse pentru ca grija reprezinta obiectul nostru de activitate si dorim sa ne angajam in responsabilitate sociala acolo unde afacerea noastra ia contact cu societatea.

undefined

Business Lease susține mobilitatea pentru oamenii nevăzători din România

Business Lease a donat un automobil Dacia Duster către Light into Europe, asociația caritabilă Româno-Britanică care susține persoanele nevăzătoare și cu deficiențe de auz prin programe de educație, echipament și tehnici pentru a avea o viață normală. Principalul proiect al Light into Europe este reprezentat de antrenarea și furnizarea de câini de asistență pentru persoanele nevăzătoare.

undefinedundefined

 

Fondul Blue Care: ce?

Nu doar compania noastra crede in actiuni caritabile. Persoanele noastre de contact de la Business Lease vor si ele sa contribuie, personal. Numerosi angajati sunt implicati cu pasiune in proiecte caritabile.

 

Grija fata de copiii din Romania

Ca parte din procesul de transformare, Business Lease România şi-a schimbat sediul într-unul nou cu echipamente şi mobilier noi. Datorită condiţiilor bune a mobilierului precedent, am decis să donăm calculatoarele şi tot mobilierul către asociaţia de copii din satul Glodeanu.

Responsabilitate socială

Glodeanu este un sat mic din judeţul Buzău, în care trăiesc oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Preotul satului, domnul Marian Tudor a luat iniţiativa înfiinţării unei asociaţii în anul 2011. Dorinţa lui a fost de a salva copiii devaforizaţi din satul Glodeanu şi de a le oferi un trai mai bun.

Business Lease Romania le-a îndeplinit dorinţa, acordându-le astfel şansa de a învăţa într-un mediu proprice.

Şase calculatoare complet echipate şi toată mobila din precedentul sediu au fost donate către copii. Mobilierul a fost format din birouri, scaune şi dulapuri de birou. Totodată, transportul lucrurilor din Bucureşti către Glodeanu a fost asigurat de către Business Lease România.

Copiii şi-au exprimat încântarea, fiind foarte fericiţi că de acum înainte vor putea învăţa pentru scoală şi au toate condiţiile.

Aceasta este a doua acţiune desfăşurată de Business Lease România în anul 2015. În luna aprilie, compania a donat cadouri copiilor, constând în haine, jucării, dulciuri, cărţi şi rechizite pentru scoală.

undefined