Meniu Cautare pe site

Blue Care

Responsabilitatea are un nume

E simplu sa spunem, pur si simplu, ca luam in serios, ca si corporatie, responsabilitatea sociala prin intermediul Blue Care. Este mult mai important sa actionam in acest mod. Veti simti asta in cei trei piloni ai filisofiei noastre.

Costurile totale ale mobilitatii

Ne concentram mereu asupra tuturor costurilor directe si indirecte pentru a va ajuta sa va gestionati costurile generale legate de mobilitate. Puteti avea acces la un raport transparent si clar referitor la aceste costuri, atat la nivel de corporatie, cat si la nivel de utilizator si la toate nivelele intermediare. Luam in considerare toate elementele legate de costuri, inclusiv emisia de CO2 si consecintele sale asupra costurilor totale. Expertiza noastra - alaturi de consultanta- reprezinta baza pentru reducerea cheltuielilor.

In cele din urma, venim cu sfaturi si actiuni concrete personalizate.

Blue Care Monitor Fleet Manager

Parteneri fiind, nevoile si dorintele dumneavoastra sunt puncte de plecare pentru noi. Cautam intotdeauna sa usuram viata clientilor si sa ii ajutam sa economiseasca mai mult. Blue Care Monitor, parte a filosofiei noastre Blue Care, poate furniza in mediul online solutii si propuneri pentru a va transforma flota de autovehicule in una mai sustenabila. Va ofera o analiza generala despre status-ul flotei dumneavoastra, luand in considerare fiecare aspect specific: